lightoff kullanıcısının son içeriği

1. lightoff

Farklı ve ucuz bir interkom

Motosiklette hareket halindeyken ve özellikle de uzun yolcuklarda telefonla konuşmak, radyo ve müzik dinlemek çok zordur. Telefonla konuşmak için ya sağa çekmek gerekir ya da baya bir para döküp interkom almanız gerekir. Alın size 20 lira ve biraz işcilik karşılığı şık bir interkom ve müzik...
  2. lightoff

Çok kolay birkaç sorum var

1.Piston ve gömlekteki karbon kalıntıları kaç km.de bir ve nasıl temizlenir? 2.Ön çatal yağ seviyesi nasıl kontrol edilir? 3.Motor havalandırma borusu nedir? Motorun neresindedir? Bunu ben de anlamadım servis kitapçığında yazıyor. 4.Ön disk hidroliği neden azalır ? 3 yılda alt çizgiye kadar...
  3. lightoff

Mahmut Tuncer google da ...

google translate e mahmut tuncer yazıp çevir tuşuna basın ve şaşırın http://translate.google.com.tr/#tr|en|mahmut%20tuncer
  4. lightoff

Tüm ampülleri LED'e çevirdim

Arka sinyaller,ön parklar, arka park, arka stop, top case ışığı, gösterge ışıkları artık hepsi led.El atmışken egzoz koruyucuyu da beyaz folyo ile kapladım.Plaka ışığını da yeşil renk yaptım. Işıklarda şerit led kullandım.Metresi 4tl.Zaten yapıştırmalı herhangi bir bağlantı istemiyor.Yapıştırıp...
  5. lightoff

Tekrar burda olmak güzel

Sadece izleyici olacağım.Herkeze bol şans... :)

Yeni mesajlar