lifegoeson13 kullanıcısının son içeriği

1. lifegoeson13

Transalp alımı

Arkadaşlar herkese selam. Cruiser motorumu sattım ve enduroya geçiş yapmak istiyorum. Transalp almayı istiyorum ama bütçem maalesef çok yok. Model farketmez ama uygun fiyatlı ve mümkünse sağlam bir Transalp arıyorum. Bilgilerinize😊...
  2. lifegoeson13

Hyosung GV 250EFI

Merhaba arkadaşlar motorumu yüksek cc li enduro almak düşüncesiyle satıyorum. İlgilenenlere duyurulur. Link eklemeyi beceremedim. 😳 Malum sitedeki ilan numarası 865486947.
  3. lifegoeson13

İzmir Karşıyaka'dan selamlar

Herkese selamlar. İsmim Burak. İzmir Karşıyaka'da oturuyorum. Kemalpaşa'da çalışıyorum. Siteyi yarı aktif takip etmekteydim. Fakat artık daha müsait olduğumdan anca ağırlık verebiliyorum. Şu anda Mondial ZN125 kullanıcısıyım. Fakat en geç Ocak ayında Honda CBR250R almayı düşünüyorum. Tabi...
  4. lifegoeson13

Kararsızlıktan ölmesem... :)

Ustalarım arkadaşlarım herkese keyifli sürüşler iyi günler. Ben Lise çağlarından beri Honda kinetic ve son 7-8 senedir dönem dönem mondial zn-125 ve 125 lik manuel vitesli motosiklet süren motorsiklet keyifçisi birisiyim. Hayatımda acelem olmadığı sürece araba ile bile hız yapmışlığım yoktur ve...