leventvardar kullanıcısının son içeriği

1. leventvardar

Yola Sleam Ekibi Yola Çıktı

Sevgili Arkadaşlar, 29 Ekim 2006 Pazar günü Yola Selam ekibi olarak yola çıktık. Alsancak Gar'ından başlayan gezimizin ilk günü ile ilgili raporlarımızı en kısa zamanda geçeceğiz, ancak Anadolu şehirlerindeki internet bağlantıları malum :) İlk günümüz ile ilgili bir kaç resim ve kısa bir...
  2. leventvardar

Bir Pazar Gezisi, Antreman

Bu Pazar 13 gün sonra çıkacağımız Yola Selam-İki Teker ile Çok Tekerin Ardından gezisi için bir antreman yapmak üzere Kuşadası’ndan yola koyuldum. İlk durak Söke idi. Bodrum’a giderken üzerinden geçtiğimiz tren yolunun hemen yanından pamuk tarlalarına doğru bir yol gidiyordu. Bu yol bir süre...
  3. leventvardar

Motorcuların Duyarlılığı, 30 İyi Adam

Kuşadası'na İlk Fidanlar... Bir insanlık, bir efendilik örneği gösteren 30 İYİ ADAM'a, yanlarında getirdikleri, eşlerine, kız arkadaşlarına, çocuklarına, bebeklerine, evlerinde bıraktıklarına, teşekkürler. Geçen hafta içerisinde internette yayınladığım, Ağustos ayındaki Kuşadası yangınlarını...
  4. leventvardar

Yeni Üye: leventvardar

Arkadaşlar Merhaba, Ben Levent Vardar. Motosiklet.net'e Kuşadası'ndan katılıyorum. Yaş 47, evli ve biri üniversite 3, biri 8. sınıfta okuyan iki çocuğum var. 12 senedir motosiklet kullanıyorum. Yamaha XT ile başlayan maceramda bana yolda Tenere, Super Tenere, KLE500, Pegaso, BMW 1100 ler eşlik...
  5. leventvardar

Merhaba, Günaydın

Ben Levent Vardar Aranıza Kuşadası'ndan katılıyorum. 47 yaşında, evli, iki çocuk babasıyım. Turizm sektöründe çalışıyorum. Yolu buraya düşen, yolu buradan geçen arkadaşlarla tanışmak isterim. Selamlar, Sevgiler Levent Vardar www.yolaselam.com