levend84 kullanıcısının son içeriği

1. L

Bir kaskta rüzgar sesi nasıl olmalı?

Yazin ince bandana,kiş sezonunda kalin balaklava kullaniyorum,kulak tikaci kadar kulak sagligini korumasa da yine de ses ve ugultuyu bir nebze azaltiyor. Kulak tikaci olayina alisamadim,surus esnasinda isitsel algi seviyesini azaltiyor,cevresel sesleri duymadan rahat edemiyorum.hele uzun...
  2. L

Suzuki GN125 Yağ tıpası açılmıyor?

https://www.bizimmotor.com/tvs-apache-rtr-150-ucgen-yag-tabasi?srsltid=AfmBOooK88utpLBgDiWZdzlYj2aPSbgSyQ1EAZcvQKCbidSuDQdMX7ZR Eskiden tvs ve suzuki uretim ortakligi vardi,muhtemelen bu parca sizin motorunuza uyumlu olabilir Söktugunuz kucuk civatalar 8 anahtar agizli miydi?
  3. L

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Guncel olarak takata airbag ile alakali geri cagirmalar da var.2005-2018 arasi icin.(japon ve avrupali) Eskiden arac tescil islemleri de ciddi anlamda zordu,benim 1 gunu mu hic etmisti,evraklari al tescile git sira al,oradan ruhsat basimi,soguk damgasi.vs. sirf takipcilere para vermemek icin...
  4. L

Estf dostum. Hersey bir yana recall mevzusun da japonlar ve avrupali(ozellikle bmw motorrad)cok iyi. 2010 da 0 km cin mali bir motor almistim,daha 50.km de egzoz yerinden cikmisti pancar motoru gibi hemen servise gittim,neyse biraktim motoru yapariz hemen dediler,o donem benim de islerim...
  5. L

Sisme muhabbeti 80`/90` li yillarda 2T den kalma durumlardi,4T hava sogutmali blogu sisirmek icin akdeniz de dik ve uzun bir yokusu 1.vites te yarinlar yokmuscasina gazlayarak cikmak suretiyle o da bir ihtimal siser ama yine de cok zor.
  6. L

Çinlisi,japonu,hintlisi,pakisi hepsini geçtim Bana şoyle,karburattorlu,biraz cigerli,garaduzen tamiri basit,ecu falan fistik olmayacak bir makina lazim. hava sogutmali da olur,gerekirse blok onune aha bele vantilator gibin bir seyler uydururum Eski Garajava gibi ama biraz daha moderen. 4T...
  7. L

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

Spontini 110 mu 125 mi?
  8. L

Lifan KPT400 Gelmiş

adamlar 3/1 goldwing yapmislar 600cc Elektrikli orta sehpa bile var,kör nokta,6 kanal hifi ses sistemi,77 ghz ön radar Girtlak dolu aşiret paket. https://www.lifanmotos.net/product/show/4147
  9. L

Uzun yola çıkacak motosikletçi temel bakımı bilmeli mi?

Ulan yillar once marmaris yolunda arabayla dinlenme tesisine mola icin durmustum,slovenya ve ukrayna plakali birisi africa digeri tenereli kadin suruculer gordum,birisi motorun altina tugla koymus arka janti sökuyordu dedim helal olsun harbi motorcu bunlar oyle uzaktan izledim bildigin benim...
  10. L

Zincir yağı önerisi

Abi sana da şaftli makina oneriyorum.
  11. L

Ns200 ile kuryelik yapılırmı?

Alternatif Tvs rtr 200 modelini de listeye ekle.
  12. L

Zincir yağı önerisi

Abi sana şoyle bir zincir muhafaza lazim
  13. L

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Dostum daha once litrelik makina kullandin mi bilmiyorum ama esasinda guncel ve dolu litrelik makinalar yol tutus,fren,denge anlaminda alt cc makinalardan daha guvenli. Hee 15-20 yasinda eski fazer,K4,ninjalar,r1 ler,cbrlar falan onlar ayri olay. Yeni nesil litreliklerde surus yardimci...
  14. L

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Yillar once tanidigim biri vardi(rahmetlik) 1980 den beri motor tepesinden inmeyen pandemiye kadar altinda gsx 1000 K4 vardi,kafasi eser sabah 5 de yapistirip antalyaya gider gecede geri doner oyle de deli biriydi neyse bu abinin vefati tarlada uzerine traktor devrilmesi sonucu oldu. Hee...
  15. L

Zincir yağı önerisi

Dostum zincirin omrunu kisaltan yagsizliktan sonra ki en onemli unsur gerginlik ayari. arka salincak gerginlik ayar çentikleri sag ve sol esit degilse bor yagi ile de yaglasan zincirin anasi agliyor hele motor guclu segment ise 5 bin km de disliyi de bozuyor zinciride,çat çut ses yaptigi an...

Yeni mesajlar