lektonlu kullanıcısının son içeriği

1. lektonlu

Bor Power

Arkadaşlar ben bmw 1200 gs kullanıyorum motosiklet 60000 de ve sanırım motorda aşınma var rahat çalışmıyo ve hararet çabuk yükseliyo bor power kullanmayı düşünüyorum eğer içinizde kullanıp sonuçlarını gören varsa lütfen yardımcı olsun. teşekkürler
  2. lektonlu

MZ 251 Yedek Parça

Arkadaşlar 91 model MZ 251 ETZ için ön fren hortumu arıyorum.Nereden bulabilirim ? Bu konuda yardım edin lütfen.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  3. lektonlu

Ne kadar yavaş o kadar sıcak!!!

selam dostlar yardım istediğim bi konu var sürat motorları ile yavaş hızlarda gidildiğinde motorda normalden fazla ısı artışı oluyo enaz 70 80 le gitmek gerekiyo.peki bu durum büyük hacimli enduro ve touringler içinde geçerlimi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :brave:
  4. lektonlu

Çanakkale'li motorcular mesajlaşalım!!!

selam Çanakkale li dostlar aramızda çanakkale li üyeler varsa mesajlaşalım neresindensiniz ne iş yaparsınız motorunuz ne marka Çanakkale deki motorsiklet piyasasından haberdar olanlar.almak satmak isteyenler ilginç haberleri olanlar duyuruları olanlar haberleşelim. ben Çanakkale nin Bayramiç...
  5. lektonlu

Heyyy Endurocular Yardım !!!

selam endurocular ben tam bir transalp hastasıyım ve yakın zamanda almayı pilanlıyorum.eğer transalp hakkında bilgisi deneyimi ve sahibi olanlar varsa kullanımı yoldaki durumu dayanıklılığı veya ona denk başka br model tavsiye etme gibi konularda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim :brave:
  6. lektonlu

İşte resimlerle cennet Babakale !!!

selam arkadaşlar bu resimleri daha önce 2005 tarihinde yayınlamıştım çok beğenen gitmekisteyen arkadaşlar oldu .görmek isteyenler için tekrar yayınlıyorum.gidip görmek isteyenlere yardımcı olurum. 2.resimde karşıda gördüğünüz midilli adasıdır. Babakale de...
  7. lektonlu

MOTOSİKLET FUARINI KAÇIRANLAR TEKRAR GELİYOR!!!

arkadaşlar ilginize teşekkürler.izleyenler benim gibi çıldırmış durumda.kaçıranlar için bi şans daha.PAZARTESİ 22 50 DE MOTORS TV DE BİR TEKRAR DAHA ben 3 kere izledim gene izlicem. KAÇMAZ !!! :brave:
  8. lektonlu

MOTORSTV Yİ KAÇIRMAYIN

eğer uydusu olupta motors tv yi izleyeblenler ! bu gece paris motorsiklet fuarını tekrar gösterecekler.Türkiye saati ile gece 01 de başlıcak.YENİ MAKİNELERİ GÖRMEK İSTİYOSANIZ SAKIN KAÇIRMAYIN !!! :brave:
  9. lektonlu

BU GECE MOTORS TVDEYİZ

eğer uydusu olupta motors tv yi izleyeblenler bu gece paris motorsiklet fuarını tekrar gösterecekler.Türkiye saati ile gece 01 de başlıcak.YENİ MAKİNELERİ GÖRMEK İSTİYOSANIZ SAKIN KAÇIRMAYIN !!! :brave: ****************************************** + Bu Mesaj Moderator tarafindan...
  10. lektonlu

HONDA CBF 1000

selam endurocular.işte fırından yeni çıkmış bir model.ben hayran kaldım.bu taze paris motorsiklet fuarında sergilendi.bende motorstv den izledim.henüz teknik bilgiye sahip değilim ama harika bişey.ve birde hondanın yeni modeli deuville var.mutlaka görmelisiniz. :brave:
  11. lektonlu

ÇANAKKALE DEN SELAMLAR

selam dostlar.bende aranıza yeni katıldım.çanakkale de oturuyorum.ç.o.m.ü. beden eğ. ve spor öğretmenliği mezunuyum.ben motorsiklet üstünde büyüdüm.onsuz bir hayat düşünemiyorum.bol muhabbetli günler dilerim :brave:
  12. lektonlu

PARİS MOTORSİKLET FUARI

selam dostlar ben aranıza yeni katıldım ve takip edemeyenler için bir haberim var.4-8 ekim arası Paris te motorsiklet fuarı vardı.bende motorstv den takip ettim.harika yeni modeller var.özellikle enduroculara tavsiyem honda cbf 1000,honda deuville ve suzuki 1200 bundit 'İ KESİNLİKLE...

Yeni mesajlar