Leaxeq kullanıcısının son içeriği

1. L

Yakıt pompası arızası

Teşekkür ederim subap ayarını kaç kere yaptim buji ve ateşleme bobini orjinaliyle değiştirdim daha önce bir kere tesisat kablosu yaktı ama tamir ettim kendim ve bu arıza düzelmedi bide yakıt pompasıni Nasıl kontrol edebilirim 1756929746 Voltaj değeri kaç olmalıdır rölantide çalışırken
  2. L

Yakıt pompası arızası

Scooter motosikletim var (rks Spontini 110) rölantide durmuyor adam akıllı ve stop ediyo Gaz verince de tekleme usulü çalışıyor Gazi bir yiyo bir yemiyor arası ama devir yükseldiği zaman normale dönüyor 1756736389 Bunu yakıt pompasından mi yapar?
  3. L

110cc scooter CC yükseltme

Benim motora göre hazır kit bulamadım
  4. L

Rks Spontini 110 bağa

Tamamdır teşekkür ederim denicem
  5. L

Rks Spontini 110 bağa

Öncelikle herkese merhaba . RKS spontini 110 motorumda performans için kaç gram baga kullanmam lazım her yerde farklı bir bilgi mevcut bu konuyu aydinlaticak birisi var mı ? Şimdiden teşekkürler
  6. L

110cc scooter CC yükseltme

Öncelikle selamünaleyküm 110 CC enjeksiyonlu scooter motorum var 150 CC yapmak istiyorum yaparken neleri değiştirmem lazım yada 150 CC yapabilir miyim yardımcı olabilecek var mı ?
  7. L

Enjeksiyonlu motor durunca stop ediyor lütfen yardım

Öncelikle selamünaleyküm elimde RKS Spontini 110 var enjeksiyonlu model motor normal şekilde rölantide çalışıyor ama uzun süre yüksek hızla gidip durduğum zaman stop ediyor bunu neden yapar Buji vs değiştirdim bilginize motorda 15 bin km de ortlama 10 saniye durunca tekrar sıkıntısız çalışıyor
  8. L

Enjeksiyonlu motosikletim rölantide gaz verince stop ediyor

Selamün aleyküm öncelikle motorum 13000 km'de rölantide çalışırken sıkıntı yok ama anı gaz açınca stop ediyor ama yavaş yavaş açınca bir sıkıntı yaratmiyo sebebi ne olabilir motorun enjeksiyonlu ve bakımlarını aksatmadan kullanılıyorum şimdiden teşekkür ederim
  9. L

Rks Spontini 110 rölantide gaz verince stop etme sorunu

Selamün aleyküm öncelikle motorum 13000 km'de rölantide çalışırken sıkıntı yok ama anı gaz açınca stop ediyor ama yavaş yavaş açınca bir sıkıntı yaratmiyo sebebi ne olabilir motorun enjeksiyonlu ve bakımlarını aksatmadan kullanılıyorum şimdiden teşekkür ederim
  10. L

Rks Spontini 110 yağ eksiltme

Motul scooter expert kullanıyorum
  11. L

Rks Spontini 110 yağ eksiltme

Selamün aleyküm benim rks Spontini 110 CC marka bir motosikletim var ve 1500 km de bir moruk yağ kullanarak değiştiriyorum motoruma gözüm gibi bakarım ve sürekli uzun yol yapıyorum alalı üç ay oldu ,12.500 km ye geldi ancak son iki yağ değişiminde 150 ml yağ eksiltiyor normal midir yada bir...
  12. L

Rks Spontini 110 subap ayarı

Sensörler ve rölanti motorunu balata spreyi ile tamziledim ve motoru senteye getirdim ancak şuan tek eksiğim subap açıklıklarının kaç mm olacağı hakkında bilgim yok
  13. L

Teşekkür ederim ama hiçbir yerde kesin bir bilgi yok galiba bide bu tarz motorların servis kitapçığıda yok nasıl ayarlicam bilmiyorum
  14. L

Öncelikle selamün aleyküm 12.000 km de spontini sahibiyim motorla sürekli uzun yol yapmaktayım bursa - Kütahya arası son gidişimde motosiklet sürekli lambalarda durduğumda stop etmeye başladı ve artık rölantide durmakta zorlaniyo Subap ayarından şüpheleniyorum ama hiçbir şekilde subap...

Yeni mesajlar