Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar motorumu en incesine kadar parçaladım boyadım yeni parçalar falan derken herşeyi geri topladım fakat bir sorun var;
arka lastiğin sağ sol pul ve keçe sıralamasını kaçırdım bir türlü tutmuyor ya dişli salıncağa değiyor yada arka fren değiyor sizden isteğim;
kullananlar varsa bana...
dostlar apachi xz250r motorum var arka fren ani sert frenlerde takılı kalıyor geri gelmiyor balatalar motor gitmiyor tekrar yumuşayana dek en az 15 20 dakika daha diske sürterek yavaş yavaş açılıyor sizce neden balatalar ani frenden sonra geri açılmıyor ?:silent:
Arkadaşlar s.a elimde apachi xz250r bulunmakta biraz güzelleştirme açısından yeniden beyaz ve kırmızı karışımı tasarım yapıcam motoru komple parçaladım iskelet ve jantı boyamak istiyorum. Oto boyacıya gittim çok fahiş fiyat verdiler ki ben komple parçaları zımparaladım boyanacak sadece 250 diyen...
Selamun aleyküm arkadaşlar motorum apachi xz250r 250cc 17 bg 2011 model sorunum şu ki motor eskisi gibi çekmiyor düz yolda 30 40 normal devirde anca gidiyor deviri sona dayasam 40 50 resmen motor olmasa daha iyi gider yani. Herneyse sizden ricam ben bu sene motor ilk defa aldim bilgim yok...