Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar ben bugun cross lastik aldım 18 cant dublex yada şamyellimi bilmiyorum nerden anlaşılır ? dublex se telli canta nasıl takılır ve şişirilir ?:silent::silent::silent:
İyi günler, bugün plakasiz halde polis durdurdu .1aylik faturasi yanimdaydi ama fayda etmedi.Motoru çekiciyle otoparka bağladilar. Yarin plaka çıkartıcam ,muayeneye girmek gerekiyor mu? Plaka çıkartırken başka ne işlem yapmak gerekir? Yardimci olursanız sevinirim.
Slm arkadaşlar bir sorum olcak bugun arkadaşla konvoya katıldık süreklı redline kullandı motor çok ısındı ve motor mavi duman atıyodu ve daha sonra motor ıstop ettı daha calışmadı benzın yokmuş gıbı çalışmıyo motor :silent::silent::silent:
Sıfır aldıgım motor sabahları çalıştırdıgımda istop ediyor rolanti yükseliyo servis karbüratör gelcek dedı garantıden kaç gün sürer arkadaşlar :silent::silent::silent: