lazkopat17 kullanıcısının son içeriği

1. L

plaka işlemleri hakkında acillllll

1 sene önce sıfır motor aldım 1 sene plakasını çıkarmadım faturası elimde motora ceza gelmişmidir nekadar gelmıstır ??????????:silent::silent:
  2. L

Maşa yalama yaptı yardımcı olurmusunuz ??

[/url][/IMG] resımde gorduğunuz maşa yalama yaptı tornacı yapabılırmı yaparsa sağlam olurmu başına gelen arkadaşlar yardımcı olurmusnuz ???:silent:
  3. L

Dubles lastiği cross telli canta nasıl takabılırız

Dubles lastiği cross telli canta nasıl takabılırız
  4. L

Lastik hakkında bilgi sahibi olanlar ?

slm arkadaşlar ben bugun cross lastik aldım 18 cant dublex yada şamyellimi bilmiyorum nerden anlaşılır ? dublex se telli canta nasıl takılır ve şişirilir ?:silent::silent::silent:
  5. L

Motosikletimi Bağladılar

İyi günler, bugün plakasiz halde polis durdurdu .1aylik faturasi yanimdaydi ama fayda etmedi.Motoru çekiciyle otoparka bağladilar. Yarin plaka çıkartıcam ,muayeneye girmek gerekiyor mu? Plaka çıkartırken başka ne işlem yapmak gerekir? Yardimci olursanız sevinirim.
  6. L

lifan 200 shalter cross kullanıcıları

lifan 200 shalter modeli nasıldır
  7. L

Subap kestimi ???

Slm arkadaşlar bir sorum olcak bugun arkadaşla konvoya katıldık süreklı redline kullandı motor çok ısındı ve motor mavi duman atıyodu ve daha sonra motor ıstop ettı daha calışmadı benzın yokmuş gıbı çalışmıyo motor :silent::silent::silent:
  8. L

Garantiden parça kaç güne gelir ??

Sıfır aldıgım motor sabahları çalıştırdıgımda istop ediyor rolanti yükseliyo servis karbüratör gelcek dedı garantıden kaç gün sürer arkadaşlar :silent::silent::silent:
  9. L

Motor son gazda tekleme yapıyo

Motor son gazda tekleme yapıyo nedenını bılenn varmı yardımmmm:silent::silent::silent:
  10. L

Motoru yüksek devirde bağırtınca boğuluyor

Slm arkadaşlar motorla son gaz yapınca tekleme yapıyo neden olabılır **
  11. L

Kuba XcG ön amortisör nasıl basılır acil yardımm

Kuba XcG ön amortisör nasıl basılır yardım edermısnızz arkadaşlar
  12. L

Amortisör gıcırdaması

sıfır cross aldım arka amortisörde esneyince gıcırdama sesi var geçiçimidir yoksa bı sıkıntımı var :silent::silent::silent:
  13. L

Subap danmı??

motorumu sabahtan çalıştırınca istop ediyo durmadan rolantisi düşük oldugundan 20 dk kullanınca devir 4 cıkıyor nedendır??
  14. L

Sıcak motor yıkanırmı ???

slm arkadaşlar sıcak motor ne kadar soğuması lazım yıkamak ıcın sıcakken yıkasak zararlımı olurr:silent::silent:
  15. L

Cross kullanıcıları burayaaa

lifan2ooshalter modeli kullanlar hakkında bilgi alabilirmiyimm :silent::silent::silent::silent::silent: