Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Majesty 400 kullanıcısıyım motorda bi ses var bu ses ısınınca artıyor rahatsız edici değil ama bi sorun olduğu belli iki ustaya gösterdim ikiside krank olabilir dediler Olabilir demesinden belli ki motor inerse krank değilsede krank değişecek ve param çöpe gidecek motorun...
Merhaba abilerim merak ettiğim bir soru var şimdi şöyle direk konuya geçeyim bir motor satın alacağım anlaştık konuştuk herşey tamam yarım gidip alıcam motorun sahibi bugün kaza yapıyor grenaj masrafı çıkıyor tutanak tutuldumu hasar kaydı işlicekmi diyorum hayır diyor. Ben yarın bu motoru...
Abilerim Merhaba sym fiddle 3 sahibiyim motorun eski sahibi motoru galiba ya boyamış yada boyatmış ama benim tahminim boyamış sadece ön tarafı çünkü bi kısmı pürüzlü ve düz çizgiler olmamış bende tekrar boyamaya karar verdim ilk önce bi boyacıyla konuşayım fiyat alıp boyatayim dedim ama kendim...
Merhaba Abilerim arkadaşlarım bir süredir araştırıyorum ama bir çözüm bulamadım Sym Fidlle 3 motosikletim var sorun şöyle motoru çalışıtırıyorum herhangi bir sorun yok ama gaz verip gideceğim zaman bi ses çıkmaya başlıyor fijjjjj rüzgar sesi gibi ama baya rahatsız edici rölentide iken öyle bir...
Herkes Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve acil olarak bir kaç soruya yanıt aramaktayım
regal raptor 250e-9 alacağım bu motor alma para etmez demeyin ben illede bu modeli istiyorum
Sorum şu ki pazartesi görmeye ve beğenirsem almaya gideceğim alacağım kişi motorun radyatör fanının bozuk...
Beyler Selamun aleyküm Yeni katıldım aranıza aslında takip ediyodumda üye değildim Neyse size sorum şudur
Geçenlerde Tvs Apache 150 RTR vardı bende sigortasını 580 TL ye yaptırmıştım 2 ay önce.
Satıp piaggio fly 100 aldım Sigorta 2000 bin tl çıktı Bende Tekrar sattım motoru geçen hafta Şimdi...