Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2015 MODEL X MAX manuelinde 1000 km de son şanzıman yağı değişilir yazıyor, 1000 bakımında şanzıman yağını değiştirmediler. sadece motor yağını değiştirdiler. bir sonraki değişim de 20000 km de gösteriyor manuledeki tablo. zaruri değil mi yoksa unutmuş olamaz servis. zira para kazanacaktır neden...
2015 x max 250 abs sahibiyim.
makinenin klasik sert süspansiyonunu yumuşatmanın teknik imkanları var mıdır?
bu konularda teknik bilgisi olan forumdaşlar muhakkak olur.
tercih nedenimden biri eşimle beraber rahar gezebilmekti ama süspansiyon beklentimi karşılamadı.
yerli sitelerde hiçbir şey...
bir kaç gündür, motorumda özellikle yokuş aşağı inerken arka freni sıktığımda hafif ve ritmik bir sesle tak tak tak diye ses geliyor.
Ses, hıza ve fren sıkma şiddetine göre ritim değiştiriyor.
freni iyice sıkınca kesiliyor.
ön frende o ses yok.
(makine 2015 model x max 250 abs / 1800...
kıymetli forumdaşlar, motosikletim 2015 model, üzerinde orijinal akü var. son bir kaç sürüşte ( soğk havalarda) kısa mesafeli sürşlerden sonra kontak açınca akü düşük voltaj uyarısı veriyor, biraz sürünce 14 V yükseliyor ve uyarı siliniyor. bu kış şartlarında normal bir durum mudur? yoksa akü...
değerli forumdaşlar,
adım Ömer,
öğretmenim ve Rize'de yaşıyorum.
kapısında inek,tavuk,1960'lardan beri motosiklet eksik olmayan bir ailedenim.
ama motosiklet benim için bir zevk aracı,tutku olmaktan çok asıl amacım ulaşım vasıtası olarak kullanmak.( zevkini inkar etmiyorum)
son makinem geçen...
Merhabalar
adım :Ömer
rizede öğretmenim.
mondial zat 150, cbf 150, cb 125, pulsar ns 200 derken inşaallah yarın itibariyle de x max 250 kullanıcısı olacağım.
değerli fikir ve paylaşımlardan istifade etmek ve paylaşımda bulunmak için aranızdayım.
merhabalar kıymetli forumdaşlar, adım Ömer.
Eğitimciyim.
küçük cc.li makinelerle demir at alemine girmiş bulunmaktayım.
MONDİAL ZAT 150 -HONDA CBF 150 - HONDA CB 125 E den sonra BAJAJ PULSAR NS 200 ile yola devam etmekteyim.
tecrübeli motorcuların önerilerini ve motor dünyasını takip için...