lam77 kullanıcısının son içeriği

1. L

Yeni motor ve deneyimsizlik

Herkese merhaba, Uzun zamandır motorumu yenilemek istiyordum ve sonunda bunu başardım. 100cc scooterdan 250 nk ya geçiş yapmış bulunmaktayım. Fakat ne araba kullandım ne debriyajlı motor. :mrgreen: o yüzden bu sabah eğitime gittim ama kullandığım motora göre güçlü geldi benimki. O an Sormak...
  2. L

CF 150 NK veya önerileriniz

Herkese merhaba, geçen sene aslında buna benzer bir soru sormuştum. fakat motor fiyatlarının uçması ve scooterı satamadığımdan bir halt yapamadım. Son zamanlarda da baktım fiyatlar iyice uçacak tekrar bir niyetlendim. Kredileri araştırıyordum... Pulsar bir güzellik yaparak 32 bin oldu. Yetmedi...
  3. L

kilit kırıldı

Merhaba, motoru kilitlediğim kilidi bu sabah açayım derken anahtar içinde kırıldı. penseyle tutturulacak pay yok. anahtarı içinden nasıl çıkartabilirim, fikirleriniz var mı? internette silikon yardımıyla çıkartanlar var onu deneyeceğim son çare spiral bulup kesmek. fakat kesilir mi onu da...
  4. L

Scooterdan vitesli motora

Arkadaşlar merhaba. Bende 100 cc bir scooter var. bunun öncesinde lifan tay kullanmıştım fakat debriyajsızdı. sormak istediğim şu: Benim bir hayalim var 200 NS sahibi olmak. Bunun öncesinde R25 isterdim ama malum fiyatlar uçtu gitti. Vitese alışma açısından sizce Mondial Drift alıp bir kaç sene...
  5. L

balıkesir lifan tay 100

arkadaşlar dün 21.00 dan sonra kırmızı lifan tay 100 motorum çalınmıştır. 00.50 de fark ettim çalındığını. 4000 küsür km deydi. tek eğlencemdi ya gitti vallaha. (balıkesir merkez) plaka 10 HT 728

Yeni mesajlar