Laggers99 kullanıcısının son içeriği

1. L

HONDA 10w40 Ultra G2 Motosiklet Yağı

Merhabalar. Dün maviş Spacy Alpha mı aldım. İnternetde Periyodik Bakım hakkında araştırma yapıyordum. Teslim aldığım servis genellikle HONDA 10W40 ULTRA G2 kendi markasını üretimi olan yağları kullanıyormuş servislerinde. Bu yağ hakkında pek bilgi bulamadım. Bir yerde Tam sentetik başka bir...
  2. L

Sahte Yağ Perfonmansa Etki Eder mi ?

Merhabalar. Honda Today 50 scooterımın yağını değiştirdim. Önceki yağ değişiminde Castrol Power 1 10w40 yağ koymuştum. Çok iyi hatırlıyorum önceki yağ değişimindeki koyduğum yağın 10w40 olmasına rağmen böyle çok daha yavaş akışkan ve rengi biraz koyu gelmişti ( Daha öncede çok Power 1 10w40...
  3. L

Honda Today 50 Şanzıman Yağı Değişimi ve Yağ Kalınlığı

Merhabalar. Bugün Honda Today 50 scooterımın şanzıman yağını değiştirmek istedim. Fakat Today'ler için sadece yağın eklemesi yapılabiliyormuş. Yani değşişim tapası olmadığından sadece ekleniyormuş yağ.Bende bunu bilmeden direk tapayı açtım ve içinden siyah bir yağ çıktı. Sonra motoru güzelce...
  4. L

Agility City 125 / Super 8 Subap Aralık Değerleri

Herkeze merhabalar. Agility City 125 Scooter için subap değerlerini bilen var mı ? Sentil çakısı sipariş verdim ancak bazıları emme 0.8 egzoz 0.10 diyor bazıları emme 0.10 egzoz 0.13 diyor. Service manueline baktım emme 0.5 egzoz 0.5 gözüküyor ama yanlış diyorlar çok sıkıymış . Kafam çok karıştı...
  5. L

Scooter Kompresyon Sorunu ( Agility City 125 ve Honda Today )

Öncelikle herkeze merhabalar. Değişik bir sorunum var ve bu sorun psikolojimi bozdu. Öncelikle 2 tane motora sahibim. Bir tanesi full orijinal yağ yakmayan full periyodik bakımlı Sarı Honda Today 50 Diğeri ise Yağ yakan motor bloğu açılmamış Kymco Agility City 125. Bu motorların sorunları şu...
  6. L

DQ Subap VS VTC Subap Farkı

Herkeze merhabalar. Scooterımın subabları ve subab lastikleri değişmesi lazım. Parça alacağım kişi scooterımın orijinal subabı VTC markadır dedi. Elimde DQ marka yansanayisi var kalitedir sıkıntı yaşamazsınız dedi. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı ? Birde subab lastikleri değiştiğinde...
  7. L

Scooter Kurum Bağlama ve Yoğun Beyaz Duman

Merhabalar. Kymco Agility City 125 motorum ile yolda kalmıştım. Götürdüm ustaya subablar değişmesi lazım yağ yakmaktan kurum bağlamış dedi. Ondan sonra motor bloğunun üstündeki delikten yağ koydu ve motor yoğun duman atarak çalışmaya başladı. Benzin deposunada 1 kapak yağ koydu rahatlatır seni...
  8. L

Agility City 125 Yüksek Hızda Stop Etme Sorunu

Öncelikle Herkeze merhabalar. Yıllardan beri kullandıım Agility City 125 Scooter'ım ile bugün yolda kaldım. Sorun şu ; 70-80 gibi hızlara ulaşınca yani zorlayınca boğuluyormuş gibi oluyor ve stop ediyor. Çok uzun süre marşa bastım buji kablosuna baktım elektirik geliyordu. Daha öncede aynı...
  9. L

Scooter Far Ayarı

Herkeze merhabalar. Tekrardan sizlere ufak bir sorum var. Agility City 125 Scooterımın farının içine baya su girmişti. Suyu çıkarttım. Sonra Led Far Ampülümü tekrar yerine taktığımda sanki biraz sağa yatık gibiydi. Bende bir tane vida gördüm onu kurcaladım. Meğerse o far yükseklik ayarıymış. Far...
  10. L

Scooter Far ve Göstergeye Su Girdi

Merhabalar. Agility City 125 Scooterımın Far ve Göstergesine su girdi. Haliyle Buhar ve Damlacıklar oluştu. Bir kaç tamirciye götürdüm çözümü için. Birisi bunlar araba farı olmadığı için far camları değişcek dedi 300 TL. Başka bir tamirci sökülüp temizlencek dedi 150. Birisi led farı halojene...
  11. L

Scooter İç Temizlik

Merhabalar. Karburatörlü Scooterımın içini nasıl temizleyebilirim ? Basınçlı su köpük zarar verirmi ? Yada gaz yağı vs. ile sprey ile temizlenirmi ? Motor içi temizleyiciler motosikletler için uygunmudur ? En uygun maliyetle nasıl zararsız yıkayabilirim ? Cevaplarınız için Teşekkürler :)
  12. L

Kymco Agility City 125 Aşırı Derece Yağ Ve Benzin Yakma Sorunu

Merhabalar. Yaklaşık 2.5 yıldır Babamla ortak Kymco Agility City 125 kullanmaktayız. Yaklaşık 28.xxx km civarı satın almıştım şuan 43.000 km'de. Bu motor her Allahın Günü 20 Liralık benzin alıyoruz. Önceden babam sadece Yağ ve Lastik değiştirirdi başka hiçbirşey değiştirmezdi. Bende bu sene...

Yeni mesajlar