laffer kullanıcısının son içeriği

1. L

Takip Cihazları Hakkında Rehber

:) güzel taktik hocam, ben 15 sene sonra alabilirim anca, avukat kontenjanından :)
  2. L

vizeyi nasıl hallediyorsun hocam konu dışı olacak ama :) afiyet olsun
  3. L

abi yanına da benden ayran al, kuru kuru gitmez o :) . İnşallah kötü olaylar yaşamayız hiçbirimiz ancak maalesef ülkede herkes kendi adaletini sağlama noktasına geldi. Biz her türlü önlemimizi alalım gerisi Allah'a kalmış. Araç takip sistemi de alalım, kasko da yaptıralım, airtag de koyalım :)...
  4. L

Abi bak facebook gruplarında herkes motorum calınmıştır, gören duyan var mı diye soruyor. Bir tane araç takip sisteminde alıp ki arvento en mantıklısı gibi geliyor ödeme kolaylığından kaynaklı, ayda 300 tl 2-3 paket sigara parasına denk geliyor. Alıp taktırmak en azından az maliyetli ve en...
  5. L

ben arventodan yanayım hocam, anlık konum takibi çok iyiymiş, 200 güne kadar batarya ve yine bildirim desteği ile gayet iyi duruyor. sanırım tek eksiği turuncu takipteki gibi arama gelmemesi. onun yerine anlık bildirim geliyor
  6. L

ben de aynı fikirdeyim
  7. L

Şu hale bak, motoru korumak motordan pahalı hale geldi ama en azından bildirim ve arama desteği gelmesi erken uyarı olması gayet iyi, hadi o da yok geçmişe yönelik konum takibi olduğundan gidip kendin alabilirsin o bağcılardaki olay gibi
  8. L

o bağcılardaki olay gibi yapmaya hazır ve nazırım hocam, en kötü motor 100k olmuş 1753860722 osman abi noldu bak, adam telefonunu almış sinyalden
  9. L

umarım hocam, çok yardımcı oldun çok sağol, ben de buzzer alıcam ek bu takip sistemini de alıcam bakalım ama hala kararsızım, arventonun ödeme kolaylığı çok cezbediyor beni
  10. L

Turuncu zaten batarya süresini de yazmamış hocam, turuncu kablolu ve kablosuz diye sunuyordu siz sanırım kabloluyu seçtiniz, beni en çok arventodaki 200 güne kadarki ibare aklımı çeldi. Ek olarak sizin dediğiniz alarm buzzer, genel olarak hepsi onu ek ücretlerle satıyor. Turuncunun arama...
  11. L

ben de sadece arventoyu duymuştum onu da araç takip olarak duymuştum, meğerse çok firma ve alanları da genişmiş. Tekne, filo, tır, otobus, karavan vs vs. Ben bizi ilgilendiren motosiklet için rehber oluşturdum. Allah izin verirse 2 haftaya bir motorum olacak, koyacağım yer de çok güvenli değil...
  12. L

Haklı olduğun noktalar yok diyemem, ancak motor çalınsa polise gitsem bir şey yapmazsa da ben gereğini yaparım gider ben de onlardan çalarım 😂 en azından geçmişe yönelik konum takip özelliği var
  13. L

Rica ederim hocam, keşke kullanan arkadaşların yorumları olsaydı. Sen araştırma yaptın mı, ben motorist ve arvento arasında kaldım ama arventoya daha yakınım
  14. L

abi ayıp ediyon, reklam yapsam link bırakırım, ben hepsini inceledim zaten cihazların standartına kadar yazdım :) 1753787815 Sen de haklısın abi böyle yapanlar da var tabi de yıllık 14-15 de çok be abi, yıllık 6-7 bile çok geliyor bana en azından aylık 299 tl ye makul geldi. Baktığında asgari...
  15. L

Abi o iş öyle değil işte, devrilme çekilmede anında bildirim, yakıt tasarrufu, rota izleme vs vs bi dolu özelliği var