KutluHan75 kullanıcısının son içeriği

1. K

Dominar satıp dominar almak

DÖKÜLEN KAP YERİNİ DOLDURMAZ
  2. K

Kask tavsiyesi (MT Stinger 2, LS2 Rapid 2)

hjc c 10 tercih ederdim ben. zaten param denkleşti i 71 aldım. bence hjc mt ve ls 2 den daha yüksek mühendisliğe sahip bir firma
  3. K

Alpinestars Supertech M8 interkom montajı

Arkadaşlar merhaba yeni kask almak istiyorum. fakat bazı kasklarda yıl olmuş 2025 hala interkom için hoporlör yuvası bulunmuyor. m8 kullanan birler varmı aramızda internette göremedimde interkom montaj durumları nasıl ? iyi çalışmalar dilerim
  4. K

yokuş aşağı viteste mi boşta mı gitmek

vitessiz kompresyonu kaybedersin seni yavaşlatacak tek şey frenler olur buda ısındığında performans kaybı yapar. ani durman gerektiğinde istediğin mesafede duramaya bilirsin ben yokuş aşşağı boşa atmayı tercih etmezdim.
  5. K

Motorcu için Sırt Çantası

ne olursa olsun sert ve sivri şeyleri sırt çantasına koymuyoruz allah korusun kazada belada omur kırmalara falan gidebilir. motosiklet çantaları genelde sırt kısmında yumuşak süngeri bol olan çantalar olur ve göğüs kısmında 2 kulbu birbirine bağlayan bir ek hızlı yırma sistemine sahip ipi...
  6. K

Kompresyon ve frenleme

Kompresyonun hiöbir zararı yok. kompresyonun mantığı şu. normalde gazı açarsın motor bloğu dişlilerle arka tekere güç verir sen gazı kapattığında yada yokuş aşşağı giderken arka teker bloğa giö vermeye balıyor 2. viteste 3 k devirde 25 km normal bir hızken yokuş aşşağı hızın daha fazla oluyor ve...
  7. K

TVS Raider'mı Drift L'mi?

arkadaşlar birisi çinli birisi hint malı tabikide raider işletme maliyetini düşün sürekli sorun çıkaracak drift l. istersen 0 km al gene aynı. asla ama asla drift alma
  8. K

Bir Supermoto problemi...

beta RR MOTARD 125 R bakablirsin enduro marketimde satılıyor 0 km 2024 model 225 k para istiyorlar baya pro lingli falan ayrıca 25 beygir mesela honda crf 250 l 27 beygir

Yeni mesajlar