kutluhan kullanıcısının son içeriği

1. kutluhan

Satılık Hyosung Gv 250

Acildir, 2 hafta içinde satmayı planlıyorum. PAZARLIK YAPILIR! Marka:Hyosung Model:GV 250 Km:17500 Renk:Bordo-Gri Fiyat:4850 Açıklama:Tertemiz, devamlı kapalı yerde duruyor, özel yapım egzozu yeni michelin lastikleri sissybarı, koruma demirleri,sis farları (light bar ile),ön camı mevcut...
  2. kutluhan

x8 premium 250- x9 evolution 250- burgman 400

bu üç motorun arasında kaldım.. ihtiyacım olan özellikler -büyük bagaj kapasitesi (bir kapalı bir yarım kask bir tulum) -100-110 civarında bağırmadan gidebilmesi -artçı ve sürücü için konfor -büyük benzin deposu, az yakması bakımından bu üç motoru kullanan arkadaşlar varsa bir karşılaştırma...
  3. kutluhan

arka çanta sorunu

selamlar, shad marka 29 lt lik topcase im var fakat aşırı derecede sallanıyor ve vidaları fln herşey kontrol edilmiş durumda.. plastik döktürmeyi düşünüyorum sabitliycem arka demire.. aranızda daha önce böyle bir şey yaptıran var mı? varsa nerede yaptırabilirim? ya da başka bir çözüm...
  4. kutluhan

arn 125 mi honda beat mi?

selamlar. ben motora yeni başlıycam ve bu iki model arasında kaldım. 1 sene boyunca beni kar kış demeden götürecek rampayı rahat çıkabilecek bir motor lazım. yedek parçası olarak hangisi daha ucuzdur ve kolay bulunur? koşuyolu-libadiye-altunizade arası gidecem sadece. veya başka model önerir...

Yeni mesajlar