Kutluay kullanıcısının son içeriği

1. K

Gaz pistonun takılı kalması problemi.

Forumdaki bir çok konuyu okudum ama net bir cevap alamadım ne yazık ki. Problemim tam olarak şöyle yolda giderken gazı açtığımda bazen gaz sonlarda takılı kalıyor direkt kontak kapatıyor ya da 4-5 bin devirde 1 saniye kadar takılı kaldıktan sonra yavaşça devir düşüyor. 2 adet ustaya gittim...
  2. K

Debriyaj kütüğü hakkında.

Rks rn180 motosiklet var bende, ilk aldığım zaman ayaklığı tam açamamışım devirmiştim. Debriyaj kolu hafif yamuldu onu da düzeltirken döküm olduğundan kırıldı baş kısmı. Şimdi değiştireyim diyorum 1.5 sene geçti fakat rn180 debriyaj kütüğü stoklarda yok, bunun yerine başka kütük taksam bir...
  3. K

Motosiklette ruhsatta yazan cc ile bloktaki cc farklı ise

Merhabalar, motosikletin blok kenarında farklı bir cc yazıyorsa; sıfır alınan motosikletin tüketici haklarına gidilerek iadesi gerçekleştirilebilir mi? Veya blok kenarında yazılan cm^3 (cubic centimeter [cc]) tabirinin bir önemi yok mu? Aradaki fark büyük blokta 149 ruhsatta 189
  4. K

Motosiklet camiasından destek bekliyoruz. Bizim için çok önemli.

Çok önemli! Arkadaşlar kullanım kılavuzu için bir metin hazırladım. Gönderenler gönderim butonuna tıklasın [email protected] Not: Tabii ki bayilerimizi şikayet etmeyeceğiz. Blöf yapmanın yarırı olur Rks Rn180 kullanıcıları olarak sosyal medya platformlarında bir çatı altında toplanmış...
  5. K

Benelli tnt250

Bu motosikleti almak istiyorum, rks rn180 verip üste bi miktar parayla takas sistemiyle gideceğim. Motosikleti alırken hangi usta anlar nerelerine dikkat edilmeli?
  6. K

İkinci el dainese ceket sorunu

Bu fotoğraftaki ürünün ikinci elini alacağım fakat bu ürünün çakması çıktı mı? Replika dainese alacaktım vazgeçtim ikinci el olsun sağlam olsun dedim bütçeyi arttırdım. Sp-r ve dainese deri bir ceket artık damgalı ifşalı ürün çakma olması muhtemel hatta %95 fakat sport guard modelinede çakma...
  7. K

Motosiklet kot korumaları hk.

Merhabalar, tech 90 city kota sahibim bir sorum var, dizlikler tam olarak dizimin üstünde durmuyor sağa sola kayıyorlar bazen biraz fazla kayıyorlar elimle düzeltiyorum sürekli. Kaza daha başıma gelmedi fakat gelirse bu dizlik yüzünden sıkıntı yaşayabileceğim kanaatindeyim. Normalde böyle olması...
  8. K

Amortisör gıcırtısı

Motosikletim rks rn180 daha alalı 2 ay ve 160km oldu. Motosikletim park halindeyken devrildi zarar gelmedi fakat arka amortisör gıcırdamaya başladı. Bu sorunun çözümü nedir? Garanti kapsamına girmesi gerekiyor bana göre ama malum firma garantiye sokmamak için inat etme olasığı yüksek ne gibi...

Yeni mesajlar