kurtracing kullanıcısının son içeriği

1. K

motor yarışlarına katılmak istiyorum

beyler bu foruma gerçekten çok teşşekür ediyorum bana çok yardımcı olduu:) şimdi konumuza dönelim merak ettiğim ilerde 22-23 yaşında gibiyken tecrübe kazandıktan sonra yarışlara katılmak istiyorum :) biraz masraflı biliyorum :) ama heves buu öyle çarşıda karıya kıza hava atmak istemiyorum bu bir...
  2. K

kawasaki z750 honda cbr 600f honda cbr 600 rr suzuki gsr 600

beyler önceden cbr 125 almayı düşünüyordum ama temiz bulamadım bide bütçe sıkıntılı olduğu için :santa: cb125e almayı düşünüyorum sıfır kesin karar verdim bunu 1 sene kullandıktan sonrada gt250r almayı düşünüyorum ama kötü motor diyolar ama yani bilmiyorum :silent: tecrübeliler yardımcı ederse...
  3. K

motor yarışları

hep merak ettiğim bu motor yarışcıları nedense :silent: benim yaşadığım bölgede toprak razgatlıoğlu diye biri var çok beğeniyorum :) abi bi adam her yarışta birinci olurmu :) süper bir çocuk:) konumuza dönelim mesela 125 lik bir motor aldık bunu yarışlara hazırlamak için ne yapmalıyız :silent...
  4. K

600 f tecrübe

iyi günler bu yaz cbr 125 almayı düşünüyorum 3.500 gibi bi param var ondan dolayı eski kasa alcam 10.000 km yada 2 sene kullandıktan sonra 600 f yada z750 ye geçmeyi düşünüyorum hata yapmış olurmuyum:silent: not:önceden motor tecrübem var 2 senelik ama yarı otomatik olarak şimdi manuel geçmiş...
  5. K

cbr 125 ve ilerisi tecrübeli yardımmm

büyüklerim bu yaz cbr 125 alcam 3.500 gibi bir bütçem var ondan dolayı eski model alcam.paramı biriktirip ilerde daha güzel bir makina almak istiyorum.ailemin durumu çok iyi değil ondan dolayı o motora şu para filan harcamayam.:pale: eski kasa cbr 125 almayı düşünüyorum bu motorda 15.000 20.000...

Yeni mesajlar