kullanici_ kullanıcısının son içeriği

1. K

zincir bakimi ve o ringler

o ring veya x ringtir herhalde bilmiyorum ama motorun fiyatindan dolayi o ringtir diye dusunuyordum. belki o ringin ic kisminda kalan degil de dış kisminda kalan yerdeki yaglar disari cikiyordur bilmiyorum
  2. K

tesekkurler
  3. K

kirlendikce zincirimi temizleyip iyice kurutup yagliyorum zincir yagim putoline marka beyaz bir yag ancak her yagladigimdan sonra motoru bir sure kullaninca oringlerden siyah veya gri bir sekilde eski yaglar disariya cikiyor zincir yagi da beyaz oldugu icin net gorebiliyorum bu sorun mu acaba...
  4. K

motomax indirimi hakkinda

urunu kargoya verilen var mi benim en son hazirlaniyor gozukuyordu
  5. K

k1s termoplastik bir kask, exo 1400 un karbon olanini alirsan o karbon bir kask bunu goz onunde bulundur bence. kabuk yapisi onemli bir kriterdir.
  6. K

insallah cikmaz. Bence kargolama surecini hizlandirmak icin kapatiyor olabilirler. iyi niyetli yaklasmak lazim 😃 1748294687 bence cene acilir kask almayin guvenligi konusunda pek iyi seyler soylenmiyor. ama asiri kaliteli kasklarda nasildir bilmem. 1748294899 galiba 1400 de kask icinde gunes...
  7. K

ben de kask aldim scorpion R1 evo carbon ama niye bu kadar indirim var cozemedim tam
  8. K

%40 indirim biraz garip geldi 25 k lik kask 15 bin tl ye dusmus neden acaba?
  9. K

Kask önerisi

tesekkurler.
  10. K

Kask önerisi

suanda kullandigim kaska pek guvenmedigim icin kaskimi yenilemek istiyorum. butcem asagi yukari 10 k civari ama hangi kaski alacagimi bilemedim biraz arastirdim ve su modelleri buldum Scorpion exo 520 Scorpion hx1 retro Agv k1s Biraz zorlarsam Agv k3 Hjc i71 agv k1s termoplastik oldugundan...
  11. K

10.000 tl ye hangi kaski almaliyim?

suanda kullandigim kaska pek guvenmedigim icin kaskimi yenilemek istiyorum. butcem asagi yukari 10 k civari ama hangi kaski alacagimi bilemedim biraz arastirdim ve su modelleri buldum Scorpion exo 520 Scorpion hx1 retro Agv k1s Biraz zorlarsam Agv k3 Hjc i71 agv k1s termoplastik oldugundan...

Yeni mesajlar