Kuekuatshue kullanıcısının son içeriği

1. K

Motosiklet için ALIŞ-VERİŞ Yaptıgınız güvenli siteleri paylaşalım

Evet arkadaşlar motosiklet için aksesuar vb. şeyler için internet üzerinden alış veriş yaptığımız internet sitelerini paylaşırsak bilmediğimiz bir çok site öğrenebiliriz. mesela ben camgoz.com var güvelinir mi bir kaç şeyde biraz daha ucuz fiyat oldugunu gördüm merak ettim bilgisi olan...
  2. K

alınık mh125 drift yada rks titanic 150

2000 tl ye kadar . zorlarsak 2100 felan . burdan mesaj atabilirsiniz
  3. K

a2 ehliyet sınavlarını geçtim bastırmadan b alayım dedim olmaz dediler ?

a2 ehliyet dırek sıyon sınavını ve yazılı sınavı gectım yazılı sınavdan 60 soru cozdum yenı sistemde yanı b alacagım zaman sadece direksıyon sınavına girecem . durum boyle olunca bende temelli b yide alıp oyle bastırayım dedim gittim sürücü kursuna bana önceden oluyodu fakat şimdi olmuyo...
  4. K

suzuki gn 125 custom için ?

arkadaşlar custum için bu motor nasıldır ilk defa yapacagım ıcın büyük bişey almayı düşünmüyorum anahatları orjinal kalacak koltuk gidon belki depoyu degiştirebilirim. sormak istedigim motoru tanıyan varmı ederi ne kadardır ?
  5. K

Yeni ehliyet sınavı

bugun ehliyet sınavına girdim direk a2 alacaktım daha onceden hiç ehliyetim yok buyuk ihtimalle sınavıda geçtim. ama kafama takılan bişey olldu ben direk a2 alıyordum 60 soru çözdum b alanlarda aynı şekilde aynı soruları çözdüler agustosta yapılan a2 sınavına baktım 45 soru vardı motor...
  6. K

mondial destro 250 almalımıyım ? alternatif neler olabilir

arkadaşlar 2. motorum olcak bndan once 125 cc scooter kullanıyordum . cift silindir 250 cc olması ve fiyatı diğer 250cc lere göre uygun geldi enjeksiyon lu ve su sogutmalı oldugunuda unutmamalı 2. seri de vibrsayon azalttıklarını okudum forumdan daha iyi bi hale getirmişler yani 2. seri alıcam...