krekedon kullanıcısının son içeriği

1. K

Neden susuyorsunuz?

Öncelikle camia da oldukça yeniyim ve bu konu bir çok kötü eleştiri toplayacak ancak sizden nacizane ricam lütfen sonuna kadar okuyun. Konu ise son günler/aylar/yıllarda olan kaza niteliği değilde tehtit, darp ve cana kasıt edilme olayları. Bunlara örnek vermek gerekilirse ; -Benzinlikte...
  2. K

Alpinestar'ın uygun fiyatlı montları

Öncelikle merhaba bütçe olarak 800 900 bandında bir bütçeye sahibim, nerdeyse tüm ekipmanları tamamladım ancak mont konusunda emin olamıyorum. Normalde scoyco,prohel,ixon ve venom montları denedim çoğunda beden problemi oldu. 3 mevsim, genellikle yağmursuz ve ılıman havalarda eskişehirde...
  3. K

MT helmets revenge 2 serisi hakkında

Kask için internette hiç güncel bir yorum bulamadım, anladığım kadarı ile 2020 nin başlarında üretilen bir seri açıkcası güzel gözüküyor. Revenge kaskıda sharp testlerinden 5 yıldız almış bir kask olduğu için mantıklı geldi bana açıkcası. Bu kaskı alan var mı? bulması biraz zor bir kask...
  4. K

Mondial 150 Mr Vulture ve 125i vulture hakkında

Arkadaşlar merhaba A2 ehliyetimi bu hafta sonunda alabildim, pandemiden dolayı malesef biraz geç kaldım. Motor model ve tiplerini o kadar araştırdıktan sonra kafa karışıklığı ile beraber mondial mr vulture almaya karar verdim ancak iki model arasında git gelde kaldım. Bütçem 6-7 bin civarında...
  5. K

Yeni başlayanlar için cruiser tipli motor tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum. Öncelikle ağustos döneminde A2 ve B tipi ehliyet kursuna yazılacağım ancak aklımda biraz soru var ve etrafımda hiç tecrübeli biri yok. Daha önce motora sadece artçı olarak bindim yani herhangi bir deneyimim olmadı, hem deneyim elde edebilmek hemde...

Yeni mesajlar