kralecel33 kullanıcısının son içeriği

1. K

Mt-25 Anlas(Tournee S.Radyal)-Mitas(MC50) Lastik

Selamlar arkadaşlar. Kullanmış olduğum motosiklet için lastik araştırması yapıyorum ve karşıma f/p denilen bu iki lastik çıktı. Bütçem 800 civarı.Lastikten beklentilerim ; İyi bir yol tutuş, fren hassasiyeti ve performansı. Genellikle şehir içi ve asfaltta kullanıyorum motosikleti. Birazda sert...
  2. K

MT-25 Titreme

Merhabalar, İyi günler. MT-25'de anlam veremediğim bir titreşim var. 7-8 bin devir arası ön taraflardan bi titreşim sesi geliyor epey. Ayriyeten elcik, ayak pedleri, arka fren pedalında kısacası komple titreme sorunu yaşıyorum. Yağı yeni değişti bu arada. Servis diyor ki ; Motosikletin KM...
  3. K

Mt-25 Antifriz

Selamlar, Konuya hemen girmek istiyorum müsaadenizle ; 2016 Model Mt-25 Kullanmaktayım. 10.xxx KM'de. R25 Ve Mt-25 Geri çağrılmasını duymuşsunuzdur. Ben de Şase no'ya göre geri çağırılanlardanım. Radyatör hortumu ve Vites mil yayı değişti. Antifriz boşaltılmışken usta tavsiyesi ve yıl...
  4. K

Kask Bulamıyorum

Merhabalar, Yine bir kask soruları kusuruma bakmayın :) Mt REVENGE Adlı kask arıyorum ama bulamıyorum. İnternette çok var ama kafa yapıma uyar mı, uymaz mı tereddütlerim var. Mersin’e 30 KM uzaklıkta bir yerde yaşıyorum ama Ne burada, Ne Mersin, Adana’da(Camgöz Motor dahil) Mt revenge satan yer...
  5. K

Debriyaj Hk.

Merhaba, Günaydın değerli dostlar. Motosikletimin debriyaj balatasını değiştireceğim, İnternette 150-170 TL arası değişen balatalar var, Bildiğim ve iyi dediğim EBC Marka örneğin. Şimdi ben sadece 5 parça Balata setini alsam, Sac veya yay almasam sizce olur mu ? Edit: Yetkili servis ile...
  6. K

Motosiklet çekişten düştü.

Merhabalar, 2014 Model YZF-R125 Kullanıcısıyım, 28.XXX KM'de. Motosikletimin bakımı gelmişti ; Dün müsait olunca yağ, yağ filtresi ve antifriz değişimi yaptım. Yağ olarak Motul 5100 10w40 kullanıyorum. Her şeyi hallettim, Grenajları taktım ve motosikleti çalıştırdım. Bir problem görünmüyordu...
  7. K

Mont Hk. Kararsızlık

Merhaba Sevgili Arkadaşlar. Mont almak istiyorum,fakat yaşadığım yerde de satan yer yok, haliyle internet'ten sipariş vereceğim. Aklım da Revit'in airforce beyaz modeli var önerir misiniz ? Kullanıcı yorumu pek bulamadım. Sizin önerebileceğiniz başka kaliteli,sağlam montlar var mıdır ...
  8. K

Revit Airforce Mont Hk.

Merhabalar Başlıktaki montu almak istiyorum indirimdeyken, Fakat kullanıcı yorumu bulamadım hiç bir yer de. Ürünü alıp kullanan var mı ? Havalandırması, Konforu, Malzemesi nasıldır, Kaliteli bir mont mu ? Ek olarak ; Sipariş vereceğim internetten, Gögüs çevrem 95-96 geliyor. Ölçüm tablosuna...
  9. K

R125 Garip ses + Lastik Hk.

Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı müsaadenizle : 2014 Model R125 Kullanıyorum 23.xxx KM'de. Motorsiklet'te garip bir ses var ; Sürerken gazı her açtığım da şıngır şıngır zincir sesi geliyor, Motor bloğunun içinden [Devir arttıkça] Egzantrik zinciri'nden şüphelendim. Yaşadığım yer küçük...
  10. K

YZF-R125 Lastik

Merhabalar Herkese. Kullanmış olduğum motorsikletimin lastiğini değiştirmek istiyorum arkadaşlar. Motorsikletim 21.700 KM’de ve fabrika lastiği duruyor üzerinde [ Michelin - Pilot Street ]. (Motorsikleti sürekli şehir için de asfaltta kullanıyorum bu arada) Aklım da Pilot Street var ama...
  11. K

EN13595 - EN 1621

Arkadaşlar ikisi arasındaki koruma farklılıklarını rica etsem söylermisiniz ? EN 1621 yerine EN13595 korumalı bir mont alsak olur mu ? Çok büyük bir farklılık var mıdır ? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim Saygılarımla
  12. K

Sırt Koruma

Merhaba arkadaşlar. Decathlon'un internet sitesin de sırt koruma var, Aşağıda da fotoğrafını paylaşacağım. Bu sırt koruması EN 1621-2 Standardına uygun olarak geçiyor. Gördüğüm kadarıyla Kuyruk sokumuna kadar gidiyor koruması. Yanlış hatırlamıyorsam eski konularda görmüştüm bu sırt korumasını...
  13. K

Mont-Eldiven Hk

Merhaba değerli motor sevdalıları :) Mont ve eldiven almak istiyorum epeydir. İndirimler oluyor az çok ama kafamı karıştırıyor acaba memnun edermi diye. Bende sizlere sormak istedim :) Yazlık mont alacağım, Mersin'in ilçesin de yaşıyorum. Şuan Motoru'da pek kullanmıyorum, İndirim'den...
  14. K

Yağ Kapasitesi

Merhabalar, Motoruma Motul 7100 10w40 Tam Sentetik yağ koymayı düşünüyorum. Yağı alacağım fakat şu konuda kafam karıştı. 2014 Model YZF-R125 Kullanıcısıyım, Servise motorun yağ kapasitesini sordum 1 Litre dedi, Fakat Yamaha'nın sitesin de Yağ kapasitesi 1.15 yazıyor. Youtube'da 1.15...
  15. K

Gösterge - Devir Işığı Ayarlama hk.

Merhaba, YZF-R125'de uzunları yaktığım da ekranda göstermiyor yaktığımı, 1 Ay önce kadar gösteriyordu ekranda.[Akü olabilir diyeceğim ama, Bütün Işıklar ve Gösterge gayet Stabil çalışıyor, Ama olabilir de] 2. olarak'da ; Beyaz Devir ışığı yanmıyor bende, Kullanıcı el kitabın da ki aşamaları...

Yeni mesajlar