Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maviş (İlker)nickli üyemizin Çapa Tıp Fakültesinde yatan yakınına çok acil B (rh-)Negatif kan lazım kan vermek isteyenler 0544 638 64 64 numaralı telefondan İlkere ulaşabilirler.Duyarlılığınız için şimdiden teşekkürler.:rendeer:
Arkadaşlar malumunuz benzin fiyatları 4tl yi buldu neredeyse bende ,
FAZER' ımın arkada bulunan çantanın içerisine Lpg tüp taktırmak istiyorum
bir kaç örneği var gerçekten ekonomik olurmu sizce ne kadar tasarruf ederim?
son hızda düşme olurmu ?
Sizlerle Paylaşmak istedim
Benim attığım mail ve bana yollanan cevap aşagıdaki gibidir
Park ve Bahçeler müdürlüğü:
Ad Soyad: Mehmet İhsan Şimşek
Görev:Müdür
Birim Adıark ve Bahçeler Müdürlüğü
Telefon: (0212) 312 62 00
Santral: (0212) 312 62 00
Faks: (0212) 380 22 38
E-posta...
Bugün Bağcılardan gelirken üzücü bir kazaya şahit oldum.
Motosiklet sürücüsü motosikletiyle Sol tarafındaki Kapalı kasa kamyonete sağ arka tarafından çarpıp sonrada sağ tarafında bulunan otomobile çarparak düşmesi sonucunda yaralandı.Belinden yaralandı ambulans çağırdık hemen 20 dakika içersinde...
Arkadaşlar Yamaha virago 535 in çıkma yada yeni karbüratörüne ihtiyacım var ( Çift Karbüratör )elinde olan yada bu parçayı temin edebileceğim yeri bilenlerin yardımcı olmasını rica ederim.:rendeer:
Burçin,İlker nickli Burçin kardeşimizin Babası vefat etmiştir.ALLAH cc rahmet dilerim .ALLAH cc Mekanını cennet etsin.
Burçin ve İlker kardeşlerimede Baş sağlığı dilerim.Mt olarakta Başımız sağolsun...:pale:
Evet Arkadaşlar 20 günlük tatilimde Kastamonuya ve oradan Batı karadenizi gezdik eşimle ..Ve sevgili Mt ailesiyle paylaşmak istedim:cat::rendeer:
Bismillah deyip çıktık yola:)
İlk molamız.Çay içip dinlendik biraz:)
Yola devam.:)
İkinci molamız.:)
Tekrar yollardayız.:)
Karabükten...