Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam.Motor merakım ne yazıkki yaş 30'umda başladı.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı ve dayanıklılığı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.PGO-T-REX 15o cc Yağ soğutmalı,MONDİAL151RS-ASYA 150T1-Çelik motor Tiger 150 olabilirmi mesela.Sizin...
Selam.Motor merakım ne yazıkki yaş 30'umda başladı.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı ve dayanıklılığı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.PGO-T-REX 15o cc Yağ soğutmalı,MONDİAL151RS-ASYA 150T1-Çelik motor Tiger 150 olabilirmi mesela.Sizin...
selam.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı ve dayanıklılığı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.PGO-T-REX 15o cc Yağ soğutmalı,MONDİAL151RS-ASYA 150T1-Çelik motor Tiger 150 olabilirmi mesela.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda yardımlarınızı...
selam.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol ve dayanıklılık düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.MONDİAL151RS-ASYA 150T1-Çelik motor Tiger 150 olabilirmi mesela.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese selam.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.MONDİAL151RS-ASYA 150T1 olabilirmi mesela.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.