Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar herkese merhabalar. 2 ay kadar önce aldığım 2002 model suzuki sv650 motosikletimin konjektörü yandı. yandı diyorum arıza anlamında değil kelimenin tam anlamıyla cayır cayır tutuştu az daha motoru uçuruyordu.hadise kısaca çalıştığım yerden 1-2 km ötedeki fırına simit almak için...
arkadaşlar ilk motorumu almayı düşünüyorum. bir arkadaşım ve aynı zamanda komşum 2005 Piaggio X8 ini satıyor. motor 1900 km de çok az kullanılmış kendisi de pek kullanmıyor zaten. km si çok az ama 8 yaşında bir motor. bildiğim tek kusuru kamyonete bindirilirken yan yatmış ve sol tarafında biraz...
Herkese merhaba adım Koray. Aranıza izmirden katılıyorum. Motor alma aşamasındayım. Siz değerli forum üyelerinden ihtiyaçlarıma yönelik tavsiyeler alıp tecrübelerinizi dinlemek üzere üyeniz olmuş bulunuyorum. İyi vakit geçireceğimizi umuyor hepinize iyi forumlar diliyorum...