Komutan1968 kullanıcısının son içeriği

1. Komutan1968

YOK BÖYLE BİR EL YAPIMI...

Kendi tasarımım ve el emeği ile yaptığım MOTOSİKLET TAŞIMA RÖMORKU mu satışa çıkardım. Özel olarak dizayn edilmiştir. Çelik jantlar, Üzerinde rampası, Stepnesi üzerinde, Tüm elektrik sistemleri çalışır durumda, Alman malı çekme kafası, Tasarımda özellikle kimseye ihtiyaç duymadan tek başına...
  2. Komutan1968

Çok özel taşıma römorku

Kendi tasarımım olan çok amaçlı MOTOSİKLET TAŞIMA RÖMORKUMU satışa çıkardım. İhtiyacı olan motosiklet sevdalılarına duyurulur... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-romork-romork-motosiklet-tasima-amacli-ozell-169439631/detay/ İlan Numarası : 169439631
  3. Komutan1968

LÜTFEN Yardım.. ANAHTAR

Motorumun yan çanta anahtarlarını kaybettim. 20 Temmuz Cumartesi gecesi yaklaşık saat gece 24:00 civarı Çengelköy Çınaraltı içinde düştüğünü sanıyorum. Bulmam çok zor doğal olarak. Çantalar kilitli kaldı. Nasıl açacağım ??? Bi el atınız ...
  4. Komutan1968

Motosiklet için HGS

Arkadaşlar, Karayollarının yönetmeliğine göre bizim motosikletler HGS sınıflandırmasında 6. Sınıf Araç olarak tanımlanmaktadır. Ancak 6. Sınıf araçlar için HGS ücreti belli değil. Diğer sınıflar için ücret belli ama motosikletler için bişey bulamadım. Motor için HGS almak kaça mal oluyor bilen...
  5. Komutan1968

Babalar..(2)...(Babalar Dağda)... 14/10/2012

Babalar pazar gününü değerlendirmek ve bir arada yol yapmanın keyfini çıkartmak için yeniden yollara çıktılar... ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ---------- işte resimler: Yol yorgunluğu...

Yeni mesajlar