komparadon kullanıcısının son içeriği

1. komparadon

Scoter güclendirme hakkında bilgi

selam arkadaşlar şimdi ben 1000 tl lik bi scoter alsam 150 cc lik bu motoru hızlandırmak ve güclendirmek için hangi parçaları degiştirmem yada takdırmam gerekiyor liste şeklinden parça ismi verırsenız çok sevinirim ve ankarada bunu kim yapar bana maliyeti ne olur şimdiden vereceginiz cevaplar...
  2. komparadon

suzuki gs500 sorunlu alınırmı yardım pls

selam arkadaşlar benim sorum şu olucak bi motor buldum suzuki gs500 kilometresi 62000 binde ve fiyat olarakda 3500 tl para istiyor yanlız siboblardan ses geliyomus ve gazı az yiyormuş taş çatlasa 1000 tl masrafı var diyor bu motor sizce bilen arkadaslar bu motorun ne kadar masrafı vardır alsam...
  3. komparadon

yardım lütfen

arkadaşlar başka bi motosikletten çıkma komple motor mesela kawasaki er6 motoru bunu alıp başka bi motora sanayide takdıra bilirmiyiz nümkünmüdür yada 4 silindirli çıkma bi motor ucuz maliyetli başka boş bi kasaya monte ettirmemiz nümkünmüdür nümkünse maliyeti nedir şimdiden teşekkür ederim...
  4. komparadon

arkadaşlar fikir edinmek istiyorum yardımcı olun lütfen

bugün bi motor almak istedim markası mondial 150 zc scoteer başlangıç yapmak istedim 1200 tl fiyatı ama evde babamla ailemle sorun yaşadım motosiklet alıp ne yapıcaksın motosikleti her adam sürebilirmi o sürenler 12 14 yaşında başlıyolar sen süremessin düşersin sakatlanırsın 10 sene bide senle...
  5. komparadon

Arkadaşlar ATV lerin yıllık vergisi ne kadar bilen varsa yazarsa sevinirim..

Arkadaşlar ATV lerin yıllık vergisi ne kadar bilen varsa yazarsa sevinirim yani motorlu araç vergi hesaplamada arazi taşıdı olarakmı geçiyo yoksa motosiklet olarakmı geçiyo şimdiden yardımlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler...
  6. komparadon

arkadaşlar motosiklet alıcam ama bi sorunum var yadımcı olurmusunuz

arkadaşlar benim sorunum şu ben bi motosiklet almak istiyorum 3 bin tl nakitim var ama annem ve babam buna karşı çıkıyorlar ve arkadaşlarıma sordugumdada hep aynı yanıtı alıyorum olum motoru ne yapıcaksın git araba al bin parana yazık yaşın 30 olmuş 3 kuruş paran var onuda gidip çar çur etme...
  7. komparadon

bi motor almak istiyorum sizler daha iyi bilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum....

selam arkadaşlar benim 15 yaşımdan beri bende motosiklet hastalığı var o kadar çok seviyorumki böyle kanallarda motosiklet yarışları çıkınca televizyona kitleniyorum ve şimdi ise bir motor almak istiyorum ama ehliyetim yok onu alıcam bi şekilde yaşım şuanda 30 bişey sorucam motosiklet almak için...