kocateker kullanıcısının son içeriği

1. kocateker

Yamaha mt-03 e Yaptığım Radyatör Koruması

Herkese merhaba, Bir süredir motorum olan mt 03 e göre radyatör koruması ararken yurtiçi sitelerde bulamadım ve ebay gibi sitelerden almak da uzun ve masraflı geldi.Ben de madem öyle kendim yaparım dedim ve sonuç fotolardaki gibi oldu :) kendi üretimim olması farklı bir güzellik kattı benim...
  2. kocateker

Erzincan'da motor ustası

Arkadaşlar merhaba, Erzincandan motor alma durumum var ama orada motoru gösterecek tanıdık bir motor ustası yok.Tanıdık ,bildik bir yer tavsiyesine ihtiyacım var. motor yamaha. ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ---------- sanıyorum yok :)
  3. kocateker

Kaza Sorgulatma

Merhabalar, Şu sıralar 2. el motosiklet bakıyorum ancak almak istediğim motorun plakısını 5664 ten sorgulattığımda "motor 1 adet kazaya karışmıştır. çarpma" şeklinde bir cevap geldi.motor sahibi de hasar kaydı yok yayaya çarptığı için kayıtlara geçti dedi.bu durumda kasar kaydını nerden...
  4. kocateker

Motor modifiyesiyle ilgili

Öncelikle herkese merhaba. motor modifiyesiyle ilgili bilgisi olan arkadaşlara sormak istediğim bir kaç soru olacak.suziki drz 400 sm almak niyetindeyim ancak motorun cc si yükseltilmiş ve karbüratör kiti atılmış.bunları yapmak için motor bloğunu açmak gerekiyor mu ve yapılan işlem motorun...
  5. kocateker

Herkese merhaba

İki teker alemini yılı dolmayan yeni bir üyesiyim.öğrenecek çok şeyim var.bunların bir kısmını da burdan edinebilirim diye düşünüyorum.Herkese kazasız belasız sürüşler arkadaşlar

Yeni mesajlar