Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam. Geçenlerde Başlıktaki türden bir vizör aldım ls 2 kaskıma . fakat 2-3 gün kullanmama rağmen aşırı derecede leke tuttugunu farkettim(ön yüzünün). Normal şeffaf vizörümde çizmeden su ve mendil ile silince geçiyordu fakat bunun temizleme stili farklı sanırım . Lekeleri yok etmek için...
Herkese selam, drift için kampana balata olarak hangi markadan alıyorsunuz, hangisi en tatmin edici? İnternette gördüğüme göre cogu kişi mondialin kampana balatasını kullanıyormuş ama daha iyilerinin olabileceğini düşünüyorum . arka frenim tutmamaya başladı değiştirmem lazım
Merhabalar , 250cc den 125 cc ye geçtim şartlar gereği.eski motoruma tam sentetik yağ koyuyordum fakat şimdiki motoruma koymakta kararsızım. motoru kitliyor, bir işe yaramaz ,boşa masraf laflarını cok duydum bir de sizlere sorayım dedim
Herkese merhabalar,sitede yeniyim konuyu yanlış başlığı attıysam mazur görün.motorum çoğu zaman zor çalışıyor.marsa basaıyorum bazen marş çok yavaş dönüyor bazen marş dönüyor ama çalışmamakta ısrar ediyor . Motorumda xenon far ve uzaktan çalıştırma açma kitleme var(2. el aldım aldıgımda böyle...