Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba orada 2 tane switch var birisi bütün elektriği kapatıyor yıkarken motoru çok işe yarıyor diğeri ise yan ayaklıktaki müşürü aktif ediyor ayaklık açıkken motorun çalışmaması için ben servise sordum garanti bunu karşılar mı diye bilmiyoruz geniş bi zamanda bırakman lazım dediler basit bi...
Merhabalar ben de yeni bu motoru aldım ve usb şarj girişi ve çakmaklığım çalışmıyor ama onun dışında elektriksel herhangi bir yerinde sorun yok motorun 2. el aldım motor 4 bin km de sizce servise götürsem bunları garanti karşılar mı ?
Merhaba kardeşlerim abilerim/ablalarım. Cumartesi günü bir motor bayisine gittim ve aklımda olan motoru satın aldım. B sınıfı ehliyet sahibiyim ve uzun süredir yaya olarak git gel yapmaktan yorulmuştum.
Satın almış olduğum motor Mondial virago 50i. Bayi 80cc dönüştürme işlemi için 4000 tl...