Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A2 ehliyetli motorcu arkadaşlar arıyoruz
tercihen eyüp/istanbul ve civarında oturan
ekip çalışmasına uyabilecek
arkadaşların 0212 493 33 33 ü arayıp bilgi almaları rica olunur...
Maaş+sigorta+yemek+eve servis başına prim
teşekkürler...:)
İlk Öncelikle 30,10,2007' De açmış olduğum konuya bakınız (zaten bilen bilir bu konuyu :)) http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/37961-a2-ehliyet-yasi-kucultulmelimi.html
2.5 Yıla yakın bi süreçte açmış olduğum başlıktı :) üstteki konu baktıysanız şimdiden teşekkür ederim...Yaş geldi...
evet bugün 4.kazamıda yapmış bulunmaktayım... istanbul kağıthane nurtepe sokullu caddesinde kaza yaptım...hani şu dükkanlarını yıkayıp suyunu yola dökenler varyaaaa:farao: düşük hızla yolda seyir ederken önümdeki ...... araba durunca yolun boş olmasına rağmen bende arabaya çarpmamak için karşı...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay öncesine kadar kaskla mont almak istiyordum fakatt herkesin tavsiyesi ile fuarı bekledim ve paramı ayarladım doğru fuara...fuardan bi tane lazer kaskla,iç korumalıkları olan bi mont aldım...ayrıca Kenan Sofuoğlu'nu hazır yakalamışken resimde çektirdim....
işte...
arkadaşlar bugün eve geldiğimde ruhstaımı düşürdüğümü fark ettim:pale: size soracağım soru ise şu...ruhsatı yeniden çıkartmak için yapmam gerekenler nelerdir:silent: plakası 34-PKT-82 mondıal 151 rs
merhaba motorum 151 rs dir.. motorun bazı grenajları(motoru kaplayan plastik parçalar) değişmiştir çünkü bu parçalar dayanaksızdır...Fakat isterseniz grenajlarını orjinal alıp taktırabilirim(fiyat otomatikman artar..)bence gerek yok çünkü bunlarda güzel parçalar ve sizi baya idare eder...
arkadaşlar gelinde kızmayın şu arkadaşa 4 tekerler böle insanları gördükçede bize patlıyorlar yanılıyormuyum????
http://www.youtube.com/watch?v=e0rDW9SjNcw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=e0rDW9SjNcw&feature=related
Merhaba arkadaşlarım... Motosiklet ehliyeti almama tam tamına 578 gün kaldı...Bende bu kadar uzun süre sabredemiyeceğimi anladım...Sizden yaş büyüttürme konusunda yardımlarınızı ve bilgilerinizi yazmanızı rica ediyorum...Hangi şartlar gerekiyor?nereye gidilip nasıl?neler yapmalıyım....detaylı...
Merhaba tüm MT ailesi benim bu anahtarlardan yana yüzüm hiç gülmüyor...Bugüne kadar 3-4 anahtarın yarısı elimde kaldı yarısı hepte kilit açarken kapatırken oluyor...En son 35 ytl ye aldığım kilitin anahtarı elimde kaldı ve yarısı içerde kaldı Allah'tan kilit açıldıktan sonra kırılıyor...En son...
Tüm arkadaşlarıma sesleniyorum.A2 ehliyetinin yaşı 17' den gün alan her vatandaşın alabileceği bir ehliyet olmalı.Beni destekleyenler veya desteklemeyenler buraya görüşlerini bildirirlerse çok sevinirim.Veya 150 cc lik motorlar için ayrı bi yönetmelik olsa nasıl olur?:silent::silent:Anketimi...
Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan motosiklet hırsızlığını güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti. Bir dakika süren olayda zanlı, dikkat çekmemek için motosiklete binip çalıştırmadan ayakları ile itekleyerek benzin bitti numarası yapıp kayıplara karışıyor.
Alanya Belediyesi Halk Ekmek...
ARKADAŞLARIM İSTANBUL AVRUPA YAKASI EN İYİ YETKİLİ SERVİS HANGİSİDİR?HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ?ŞİMDİDEN TŞK.LER...:rendeer::cat:
YA MONDİAL KULLANAN YOKMU YAWWWWW!!!:pale:
6 aylık uğraşlarım sonucu daha 15 ime giremeden motorumu almayı başardım.Toplam 2.300 ü 12 aya böldürerek bir mondıal sahibi oldum.verdiğim 2.300 fiyatın içinde aldığım malzemeler;
1-1 adet siyah mondıal 151 rs
2-1 adet kask (bi tane normalde veriyorlardı 2 kişi binceğim için bi tane daha)
3-1...