kk3kk3kk kullanıcısının son içeriği

1. K

Motor kendi kendine egzos patlatıp Kükreme gibi ses çıkarıyor

Motorda gaz verip saldığımda Kendi kendine çatara patara yapıyor gazı iyice verip saldığımda ise Kükreme gibi bir ses çıkıyor ya da nasıl örnek versem böyle saat bitiyormuış gibi Egzos contasından diye düşünüyorum neden olabilir
  2. K

Başlangıç motoru tavsiyesi

Saygılarımla Hocam aslında olay o değil Olay şu Senin alacağın 125lik motorların fiyatı 80 100' bin bandında diyelim Lastik olarak Cg tipi motorların senin alacağın motorlardan daha iyi lastikleri var artı olarak raider arka kampana ön disk cg arka kampana ön disk diğer modellerde cbs tarzı fren...
  3. K

Bilek Ağrısı

Abi Hayırlı akşamlar aslında ben ön kaldırmayı Spor niyetine yapıyorum Keyif aldığım bir şey Yani her ön kaldıran apaçi olacak diye bir kural yok ya ben keyif alırım yanlamaktan ön kaldırmaktan egzos patlatmaktan bunlar benim için spor gibi şeyler Saygılarımla abi
  4. K

Bilek Ağrısı

Birkan abi saygılarımla abi ben bir az obsesif bir insanım her şeyi neredeyse kafama takıp çözüm yolu aramaya çalışıyorum burası bir forum ve sordum sadece neden üstüme geliyorsunuzki
  5. K

Antalyada motorsiklet ustası

Kanka boş ver niye dönüştüreceksin bin orjinal dönüştüreceğin paraya bi cg falan al keyfine bak
  6. K

Başlangıç motoru tavsiyesi

Cg al üstad sıfır alıcaksan kafan rahat olsun 125liklere o kadar para vereceğine ucuz yollu bir şey al en azından yükselteceğin zaman daha rahat olur saygılarımla.
  7. K

Bilek Ağrısı

Kırık çıkık yok doktora göründüm ortopediye git dedi bana napicam korkuyorum 1755283634 Kral valla sentede gidiyorum her yere genel olarak her köşede indirim kaldırırım en az bir kere 1755283824 Dürrük derken ayıp oluyor ben siz değerli yoldaşlarımdan yardım istedim hepimiz bir adayız bu konu için
  8. K

Bilek Ağrısı

Aslında ilk defa bugün dinlendiriyorum izin günüm ve işe gitmedim ağrı ilk günlere göre az ancak yine de ağrı var 5.gün falan oldu jel aldım jel sürüyorum şu anda umarım geçer geçmezse 1. haftayı geçtiğinde ortopediye görünmeyi düşünüyorum
  9. K

Bilek Ağrısı

Merhaba Arkadaşlar iki kolumda da Ağrı var bileğimden parmaklarıma kadar vuran ön kaldırdığım için olduğunu düşünüyorum daha önce başına gelen var mı 4 gündür falan inanılmaz derecede ağrıyor
  10. K

Motorsiklet Tamircierinin Yüksek fiyat çekmesi

Çok kötü bir durumdur Doğru ustayı bulmak çok zor
  11. K

Motor vitesdeyken ilerlemiyor (Yardım)

Yarın bakacağım umarım sadece tek sorun ondadır ama zannetmiyorum yine de yardımın için teşekkür ederim alp bey 1754347687 YARDIM!!! 1754385133 Yardım 1754401941 EVET ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM ARKA STOPER KIRILMIŞ 400 TLYE KOMPLE HALLOLDU TABİ USTA TANIDIĞINIZSA GENEL OLARAK ÇOK ŞİŞİRİYORLAR...
  12. K

Bende ön dişliden geldiğini düşünüyorum çok garip bir şey aslında yani durduk yere hani nasıl olabilir ama dişliden olsa vites geçmez takır takır eder diye düşündüm bir kere arka dişli ve arka göbek tamamen yarılmıştı oradan biliyorum
  13. K

Cg Kullanıyorum Kubanın 3500'kmde motorum daha Bitmesinin normal olacağını düşünmüyorum
  14. K

Evet üzerine bindiğimde ve vitese attığımda ilerleme olmuyor ancak devir artıyor çift ayaklıkta vitese attığımda bir problem yok her viteste düzgünce geçiş sağlıyor ve gaz yiyor 1754333241 O nasıl oluyor tam olarak cikleyi mi kontrol etmem lazım 1754334031 Var mı bilgisi olan
  15. K

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler Bugün motorla bir az turladım tam eve gelecekken vitese attığımda gaz yemediğini fark ettim ve eve rolantide geldim çift ayaklığa alıp vitese attığımda gayet rahat şekilde vites atıyordu ve her viteste gaz yiyordu ama üzerine bindiğimde motor hareket etmiyor...

Yeni mesajlar