kızıl şeytan kullanıcısının son içeriği

1. kızıl şeytan

İSTANBUL-SİNOP 19 EYLÜL YOLCULUĞU

arkadaşlar istanbuldan 16.kez doğduğum topraklara yolculuğa çıkıyorum tamamen sahilden gideceğim uğradığım kasabalarda forum üyesi arkadaşlar var ise birer çaylarını içerim.bana buradan cevap yazmaları yeterli olacaktır benim iletişim bilgilerim infomda mevcut.allah utandırmasın yolum açık olsun...
  2. kızıl şeytan

mototaşa gittim 3bin lirayı bırakıp çıktım

malum kış geldi ekipman değiştireyim dedim dainese mont ayakkabı ve eldiven aldım kardeşlerim maaşımın 12de 1i olan 3000 türk lirasını orada bırakıp yola çıktım (havuz kaç dakikada boşaldı hesap edebildiniz mi?) beşiktaş tüneline girdiğimde tünel hiç bitmeyecek sandım ama ürünler 10 numara onu...
  3. kızıl şeytan

2.honda nc 750x alacağım yardım lütfen

kardeşlerim 13 ağustosta nc 750x motorumu 27.000 tlye satın aldım ama şimdi aynı motor 29200 ve ben 2.motoru eski fiyattan nereden alabilirim bu konuya el atabilecek bir arkadaşımız var mı başka şehir de olur-ki ben istanbuldayım- yardım ederseniz sevinirim yarın gidip alabiliriz motoru ?
  4. kızıl şeytan

Motosiklet alt kültüründeki yozlaşma

bildiğiniz gibi ortaköy esnafıyım gece dükkanı geç kapadığım için ortağımı kadıköydeki evine bırakmayı teklif ettim o da artçı kültürü gelişmediği ve motosikletlerden biraz korktuğu için istemeden de olsa kabul etti. arkamda motordan ve etrafındaki trafik akışından ürken bir artçının olduğu...
  5. kızıl şeytan

kask sorunsalının insan zihnindeki sınırlılıkları

kafamız sahip olduğumuz en hayati parçamızdır düsturundan hareketle (cebimle doğru orantılı olarak) mağazaya girdim sharkın terekli kaskını 1260 tl vererek aldım çıktım. ancak kaskın visoru bir türlü kendiliğinden oturmadığı için kafamın içinde şeytanlar ıslık çalıyor rüzgarla dans ediyor ve...
  6. kızıl şeytan

ortaköyden selamlar...

selam dostlar 42 yaşındayım 16 yıldır sırasıyla virago 535 (99 model) suzuki bandit (2004 model) ve suzuki vstrom (2008) motosikletlerimden sonra şu anda honda nc750x dct serisinden bir motor satın aldım. bu arada 15 yıldır pet shop işlettiğim için de sayısız scooter sahibi oldum ama onları...