kivircikhd kullanıcısının son içeriği

1. K

İstanbula Yolculuk

Merhaba arkadaşlar, Pulsar 150NS kullanıcısıyım.Manisa da yaşıyordum ve ani bi karar ile İstanbula taşındım.Motorumu almak için Manisaya geldim, önümüzde ki hafta içi İstanbula getirmeyi düşünüyorum ve daha önce kendi aracım ile İstanbula hiç gitmedim bilgisi olan arkadaşlar gideceğim yolları...
  2. K

Bayan kask önerisi

Merhaba arkadaşlar daha önce ekipman için konular açmıştım kendi ekipmanlarımı tamamladım.Sıra artçıma geldi,kız arkadaşım için Mt blade serisinden bir kask beğenmiştik ama sharp testinin olmadığını farkettim ve vazgeçtim Shark S600 Exit Pembe kask(...
  3. K

350 TL Bütçe için 4 Mevsim Mont önerisi

350 TL bütçem mevcut arkadaşlar en fazla 400'e yükseltebilirim 4 mevsim giyebileceğim tam korumalı Mont arıyorum önerilerinize açığım
  4. K

MT Kask

http://mthelmets.com/en/model/blade-sv-alpha/?color=3#single-model-images Merhaba arkadaşlar bu kaskı nasıl alabilirim yada fiyatını nasıl öğrenebilirim. Yada kullanan vb varmıdır kask nasıl deneyen eden varmı şimdiden teşekkürler.
  5. K

550-600 TL Bütce ile Kask ve Mont önerisi

Merhaba arkadaşlar 550-600 tl civarı bütcem mevcut, kask ve mont için kaskı Mt almayı düşünüyorum, mont için önerisi olan varmı ? Bajaj Pulsar 150NS sahibiyim.
  6. K

Motoru seçtikten sonra gelişen süreç Noter vb Yardım

Arkadaşlar merak ettiğim konu şu motor annemin üzerine olucak uzak bir bölgeden gidip alıcam kendisi gelmeden bir belge vekalet ile bu işlemi gerçekleştirebilirmiyim ve noter sigorta kasko vb ilk motorum olucak neler yapıcam toplam ne kadar masraf gider bu işlemler için noteri satan mı...
  7. K

8000 TL Limit için tavsiye

Merhaba arkadaşlar 8000TL motor için bütcem hazır,her türlü tavsiyeye açığım :wiinkk:
  8. K

İlk motor tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar başlangıç motoru değil olay sürekli çevreden olsun arkadaş baba vs motor kullanıyorum artık kendi ilk motorumu almak istiyorum gerek okul gerek staj gerekse uzun yol uygun güzel bir motor almak istiyorum normalde max 4-5 binlik bişey alıcaktım ayağımı yerden kessin diye fakat...

Yeni mesajlar