kirpi48 kullanıcısının son içeriği

1. kirpi48

1999 Honda Titan Alalım mı ?

Arkadaşımda 99 model Titan var, satmayı düşünüyor. Kendisi ilk sahibi 11 yıldır biniyor ve motorla akraba gibiler artık. 50.000 km'de, kırmızı renk, yakıt tüketiminin çok iyi olduğunu söylüyor ama kendisi uzun süredir 100 kilonun üzerinde olduğu için motor çok mu ezilmiştir diye şüphedeyim...
  2. kirpi48

2009 YBR 125 Temiz - 7.600 km.

Araba alma nedeni ile satılıktır. Düzgün kullanılmıştır. Aksesuarlar da ayrı satılıktır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ybr-125-2009-yamaha-ybr-125-7-600-km-de-cok-temiz-mavi-renk-32164500/detay
  3. kirpi48

Aprilia Leonardo 150 'yi Nasıl Bilirsiniz ?

Dostlar iyisiyle kötüsüyle bu motorsiklet hakkında fikri, deneyimi ve görüşü olanların yorumlarını buraya yazmalarını rica ediyorum. Forumda arattım ancak bu motor hakkında çok fazla veri bulamadım. Yakıt tüketimi nasıldır, uzun yolda şehir içinde nasıldır, çevikliği ,yokuştaki durumu, yol...
  4. kirpi48

ikinci el motor alırken evrak masrafı ne kadar olur?

ikinci el bir motor alırken trafik ,maliye (vergi dairesi ) vs... işlemler için tahmini toplam ne kadar para gider ? yapmış ,deneyimi olan arkadaşlar kendi harcamalarını yazabilirse daha yararlı olur.
  5. kirpi48

mobiletin yokuşları iyi çıkabilmesi için yapılabilecekler...

arkadaşlar bir mobiletin (elektronik veya değil-50 cc) yokuşa iyi sarabilmesi için neler yapılabilir,olmazsa olmazlar nelerdir? öncelikle ön dişli (kasnak dişlisi) küçültülmeli ve arka dişli büyültülmelidir,bunlar kesin.zaten motoru yeni alınca üstünde ön dişli 11 arka dişli 56 diş olarak...

Yeni mesajlar