KIRO-S kullanıcısının son içeriği

1. KIRO-S

Istanbul'lu Motorcular Izmirlilerle Buluşup, Anltalyali Motorculara çay Içmee Gitse.

Hadi bakalım buda benim fantazim... :cyclopsan
  2. KIRO-S

*** M O T O R U M ç A L I N D I ***

VOLKAN TAHTA 0544 854 39 05 YENİBOSNA DAN ÇALINMIŞTIR. 28.03.2006 SABAHA KARŞI. ASYA 150-T1 GRİ 34 VTD 59 [email protected]
  3. KIRO-S

eski HEMOTO yeni KIRO-S oldum... :)

eski nikimi SHEMOTO ile bir alakam olmadıgı icin kullanamadım... :pr: daha dogrusu kendisine hepiniz HEMOTO senin kocanmı diye :silent: soruyormuşsunuz. oda bundan sonra motorsiklet nette kocam olarak hatatını sürdürmek istersen, babamdan istemeye gel dedi. :rendeer: bende adresi bulamadım...
  4. KIRO-S

Servislere Dikkat Edin ASYAMOTOR

SELAM ARKADAŞLAR... ::unsure:: BEN MOTOTU ALALI 3,5 AY OLDU 1500 DE FRENLER BİTTİ. ::123434:: SİZİN FRENLER NASIL. 15YTL FREN DEGİŞTİRİP 5YTL DE İŞCİLİK PARASI İSTİYORLAR... BUNLAR USTALARINA MAAŞ VERMİYORLAR GALİBA... BU ARADA BEN İSTANBUL - İKİTELLİ MASKODAKİ SERVİSTEN SÖZ EDİYORUM. LÜTFEN...
  5. KIRO-S

Plaka Takasi Nasil Olur

Arkadaşlar bir sorum olacak; Benim mototorumun Plakasını kendim özel harf ve rakkamlardan seçtim... tabiii farkınıda bayıldım .... şimdi eger motorumu satarsam bu plakayı yeni alacagım motora devir yapabilirmiyim..? bu nunla ilgili bilgi verirseniz sevinirim...

Yeni mesajlar