kinqdai kullanıcısının son içeriği

1. kinqdai

Küba 170 Fx 10.000 Kilometre Özet :) Köylü ile ilk 10.000 Deniyimi

Selamın aleyküm arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi köylü dediğiniz CG motorumla 10.000 kilometremi doldurdum acı tatlı güzel bir 10.000 oldu :D Ve tam tamına 11 ay oldu suan. Yaz kış, yağmur çamur demeden bindim. Yeri geldi hor kullandım yeri geldi gül çiçek baktım. Bugune kadar ufak 1 kazam...
  2. kinqdai

2 Zamanlı Efsane MZ Hakkında Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlar İçeri

Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum. Şuan bildiğimiz köylü dediğiniz bir CG sahibiyim. Beklentilerimi karşılayan güzel motorum var çok şükür. Ama içimde her zaman 2 zamanlı motorun yeri ayrıdır. Ve bende RX olsun MZ olsun 2 zamanlı cross lar olsun çok ilgi sardım ve...
  3. kinqdai

Ön Düzen Sıkıntısı - Ve Karbüratör SIKINTISI İÇERİR > DESTEK LÜTFEN

Başlıkta özet geçtim. Şimdi de uzun uzadıya yazmadan tane tane anlatim :) Motordan çok memnunum ama sanırım 5000 km ye gelirken artık bir bakım daha istiyor :) 50 60 ve üzeri hızlarda direksiyonu sert tutmazsak sallamaya başlıyor. Gidon tokatlama dediğimiz olayın ta kendisi(Tank slapper). Narin...
  4. kinqdai

SATILIK 8 AYLIK KÜBA ÇİTA 170 FX GOLD (CG) 2500 | ORJİN İLK SAHİBİNDEN

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi motorun ilk sahibiiyim, ilk günki temizliğinde ve güzelliğinde.7 aylıktır daha. 10.11.14 tarihinde trafiğe çıkışlıdır. Motor full + full orjinal alındığı gibi hiç bir yerinde bir eksiği filan yok. Diğer apaçilerle karıştırılmasın. Şuan 3100 km de...
  5. kinqdai

Çılgın CG ci Motoru Çoşturuyorrrr !

Ağır apaçilik içerir :) Ama yaptığı şeylerde yabana atılcak cinsden değil, en azından çocukta beceri var ama sergileme konusu sıkıntılı ve yanlış :) AÇILMIYORSA BURAYA TIKLAYIN! Şu video ya da yeni denk geldimde, ya abi ben birinin arkasına artçı olarak binince normal oturarak tutuncak...
  6. kinqdai

CG motor yağ değişimi marka, model ve ne seçilmeli ? Destek lütfen.

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi en son servise 500 km önce götürdüm ve yağını değiştirdiler sanmıştım baktım yağ vardı, geçen gün baktım yağ çubuğun sadece 2. x inde duruyor yani çok az seviyede sanırım anladığım kadarıyla, ve motorun bu aralar vitesleri çok kemikli bir ses yapmaya...
  7. kinqdai

Yamaha R25 den sonra MT-25 gelicekmi ? Söylentiler Gerçekmi ?

Çoğu sosyal paylaşım sitesinde MT-25 in geliceği söyleniyor. Siz ne diyorsunuz bu işe ? Benim aklımda 3-5 soru var, acaba R25 ile aynı motoramı sahip ve herkezin düşündüğü ortalama piyasası ne olucak acaba mt-125 12.000 lira gibi amaçsız bol keseden bir fiyat biçilmişse eğer r25 motorlu bir...
  8. kinqdai

Adana / Ceyhan ' daki choppercı abiler bugün naptınız siz yaaaa o neydi öyleee

Bugün es kaza Ceyhan'daydım ve tam Adana'ya geri dönerken, o muhteşem ses ve görüntü ile karışılaştım. Araba kullandığım için video yada fotoğraf çekemedim ama o abilerden haberi olan yada o abilerimizden birileri burdaysa teşkilat çok sağlam :D Videolarınız fotoğraflarınız varsa göz atmak...
  9. kinqdai

CG Ön düzen toplanması için sizce bu para normalmi ?

Arkadaşlar ön düzen için usta şunları söyledi; -Kavallar komple düzelicek press ile her tarafından düzgün olucak geriye doğru yamulmuş. -Sinyalleri tutan kulaklar değişicek. -Far değişicek. -KM,Devir, Marş yeri işte yani komple kilometre saat i değişicek. -Ön çamurluk düzeltilicek. -Ön jant...
  10. kinqdai

Bir gün birisi bu kamera ile çekim merakı yüzünden çok pis dayak yicek. HAYIRLISI!

Gün geçmiyorki böyle bir video görmeyelim. Az önce yine bir tanesini gördüm tamam araba konusunda haklısın ama resmen sende bişeyler arıyorsun belli yani. Arkadaş forumdanmı yada nerden bilmiyorum ama şöyle şeyleri prim için paylaşmayın. Bir gün birisi gerçekten çok kötü dayak yicek yediği...
  11. kinqdai

Komik Tek Teker ve Komik Paylaşımlar

Uzun süredir forumda sadece çekişmeler oluyor. Bunları bir kenara bırakıp sohpet bölümünün tadını çıkartalım bu başlık altında. Benim hoşuma giden şu amatör tek tekerciler oluyor allah göstermesin ama bir farklı komikler, yolda yürüyen insan düşse bile ona bile kahkaha atan biriyimdir, özellikle...
  12. kinqdai

Bir hırsızlık vakası. Rahatlık cabası. (ÇALINAN HAYABUSA İÇERİR)

Ya arkadaş face de dolanırken AEA nın sürekli çalıntı ilanları bazı sayfaların çalıntı ilanlarından sonra bugün bu video ya denk geldim. :pr: :pr: Tepemin tası attı ya :pr: Adamlar ne kadar rahat hareket ediyorlar izledikçe morelim alt üst oluyor çıldırıyorum. Ulan sen git yıllarca çalış borç...
  13. kinqdai

Benzin göstergesi, kısa far sıkıntısı. DESTEK LÜTFEN

Selamlar arkadaşlar. Herkeze iyi forumlar. Sıkıntım başlıkta da belirttiğim gibi benzin göstergesi bugün dikkatimi çekitde yerinde durmuyor. Acaba nedenini bilen varmı ? Baştan anlatım olayı. Kontak açıyorum bi anda kalkıyor sallanıyor (dalgaya almayın) yani sağa doğru kalkıyor sonra hani...
  14. kinqdai

Az önce şahit olduğum kaza. Şoktayım !

Ne güzel işten çıktım. 11 sularında arkadaşlarla sözleşmiştik güzel bir gezi yapıcaktık. Motorum serviste olduğu için bugün bisiklet gezisi düzenledik. Her neyse herşey hoş güzel işten çıktım aldım bisikletimi arkadaşlar da çıkışa gelmişler zaten hemen yola koyulduk bilen bilir, adana da alp...
  15. kinqdai

B + A2 Trafikten Ne Kadar Çıkıyor Bu Aralar ?

Arkadaşlar B+A2 ikisi birlikte trafikten toplamda ne kadara çıkartılır acaba bilen yada bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle yakın tarihte ehliyet alan arkadaşlar varsa. Kendim için değil. Edit : http://www.ehliyetokulu.com/trafikislem.htm Sanırım bu sayfadaki bilgiler...

Yeni mesajlar