Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar yine ben. abim de benim gibi motor düşkünü oldu yani oda motor arıyor kendine 8 ile 10 bin tl arasında bütcesi var ( keşke benim de olsa :( .) şimdi benden bu foruma sormamı istediği iki motur var. biri yeni kasa ( 2011 sonrası galiba) cbr 125 diğeri ise 2016 model ve üstü bajaj ns200...
Merhaba arkadaşlar bugün başımıza gelen bi olayı paylaşmak istedim. aracımız 2013 kasa captiva 2.0 ltz modeli. tatil dönüşü arabayı kenara çektik dinlenmek için. sonrasında biraz uyumuşuz. uyandığımda araba kendiliğinden çalıştı. evet şaka gibi anahtar off modunda araba öksürür gibi yaparak...
Merhabalar yeni üye oldum.ilk motorumu alıcağım maddi imkansızlıklar nedeniyle öğrenci olduğum için motor alabilmek için telefonumu sattım. bu miktarın üstüne hali hazırda kullanmakta olduğum laptopumu ve abimden alacağım borç parayı vereceğim.toplam nakit olarak hesaplanırsa 4.500 tl civarına...