kimbell71 kullanıcısının son içeriği

1. K

Motosiklet Satışları

2026 ilk 3 aylık döneme ait motosiklet satışları yüklenmiştir. Bmw krizin etkisini hissetmeye başlamış görünüyor. Japonlardan Yamaha ve Suzuki satışları yükselirken Honda ve Kawasaki’de düşüş devam ediyor. Ktm, Sym ve Kymco satışları artıda. Asıl kötü taraf, ekonomik diyebileceğimiz markalardaki...
  2. K

23 Nisan Tatili (23-26 Nisan) Tur Önerisi

Bu mevsimde göller gölgesi turu güzel olur. Antalya-Beyşehir-Eğirdir-Ağlasun-Salda gölü-Denizli-Kaş-Antalya. Bol bol antik kent ve göllerin olduğu, kamp alanı sıkıntısı olmayan bir rota
  3. K

Uzun Yol Tavsiyesi

Dahası var, motor sürerken fren lambamın yanmadığını da anlamıyorum.
  4. K

Uzun Yol Tavsiyesi

Doğru diyorsun aslında, ön farın yanıp yanmadığını gündüz vakti aydınlatması olmayan bir tünele girdiğimizde hemen anlıyoruz. Bu konuda hak verdim cidden, samimiyim.
  5. K

Uzun Yol Tavsiyesi

Asıl mesele "üslup". Vurgulamak istediğim sadece buydu.
  6. K

Uzun Yol Tavsiyesi

Vay be, yola çıkmadan 5 dk kontrol etmeye "hayırdır vizeye mi gidiyoruz" diye itiraz eden zat-ı şahane, şimdi "o kadarını bilmiyorsan sürmeyin uzun yola zaten" demeye başladı. Herkes senin gibi motor üstünde fren lambasının yanmadığını anlayacak kadar üstad olmayabllir ama dimi.
  7. K

Uzun Yol Tavsiyesi

Vay arkadaş, 54 yaşında olduk yeni jenerasyon. Buyur burdan yak. Yapay zekaya yazdırıyormuşum filan, te allaam yaa. Yok kızarım normalde bu laflara ama gülesim geldi bu sefer . Bu arada yapay zekaya yazdırmadım bunları. İngiltere'de CB125F motorunun bütün bakımlarını, sıvı değişimlerini, zincir...
  8. K

Uzun Yol Tavsiyesi

Sen bakma o zaman kardeşim. Çevir kontağı bas git
  9. K

Uzun Yol Tavsiyesi

Mesajımda seni rahatsız eden nedir anlamadım? Arkadaş sormuş işte uzun yola çıkacağım ne tavsiye edersiniz demiş, ben de yolda sorun çıkmasın keyfi kaçmasın diye madde madde yazmışım şunları şunları kontrol edersen iyi olur diye tavsiye vermişim. Ama gelen cevaba bak, “hayırdır vizeye mi...
  10. K

Uzun Yol Tavsiyesi

Ben liste yaptım, uzun yola çıkmadan önceki gün bu kontrolleri yapıyorum. Ön fren hidroliği kontrolü Gaz kolu 2-5mm boşluk Debriyaj kolu 10-20mm boşluk Gidon serbestçe dönüyor mu, takılma var mı? Gaz kolu serbestçe bırakıyor mu? Korna çalışıyor mu? Aydınlatmalar çalışıyor mu? Fren lambaları...
  11. K

Motosiklet Satışları

Bajaj ve Royal Enfield Tüik listelerinde yer almıyor maalesef.
  12. K

Motosiklet Satışları

Aralık ayı satışları yüklenmiştir. Pazarın genelinde adet bazında %40 civarı daralma gözükse de gelir bazında daha fazla bir daralma olduğunu söylemek mümkün. Kullanıcılar ekonomik modellere yönelmiş durumda. Sektörün lokomotifi Honda’nın aralık ayında zirve yapan nakite indirim kampanyalarının...
  13. K

İkinci motosiklet?

Bütçe varsa CRF 250L veya Rally, yoksa Hero XPulse
  14. K

A2 ehliyet sekiz çizme

Debriyaj kullanarak içerdeki hızını ayarla. Sağa dönüşler her zaman sıkıntılıdır çünkü gazı çeviren kol sıkışıyor. Bunu omzunu düşürerek aşabilirsin. En azından benim çözümüm böyle olmuştu
  15. K

Honda Yıl Sonu İndirimleri

Attım hocam 8.sayfada. Honda Ayışığı 2025 Nx500’ü 410’a verdi bana. Pazarbaşı 2024 modeline 395 dedi diye yazdım 2 gün önce.

Yeni mesajlar