killingroad 'in en son etkinliği

• K
    killingroad , Hep de scooterleri gömmeyelim... başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sevmiyorum. Sevmediğim halde sürebilirim belki yine bunda bişey yok, ama sevmiyorum sevmeyeceğim. çükübik fikibok aletler. scooter...
  • K
    killingroad , Dünya turu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Nazik yanıtın için çok teşekkürler öncelikle. Yok bir marka fanatikliğinden falan değil, markanın da fanatiği olunur ayrıca nolacak. Ben...
  • K
    killingroad Dünya turu konusundaki Lunatique mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    LWR'de olanlar her markada olur anlamında söylememiştim yanlış anlaşıldı sanırım. Dünya turu diyince aklıma 30.000-50.000km gibi çok...
  • K
    bu her motorla gidilir romantizmini seven arkadaşlara, "bir deneyin" demek istiyorum, ama demiyorum. denemeyin. 100-125cc ile avrupa...
  • K
    killingroad , 2026 Honda Transalp XL750 E-Clutch başlıklı konuya cevap yazdı.
    ora capito. tabii ki tel janttan bahsediyorum yahu. o kadar da eğmedik kuyruğu, soichiro rahat vermez. =) imaj önemlidir, honda burada...
  • K
    Valla bana örnek lazım ikna olmadım... Sanırım telli ama tubeless janttan bahsediyorsun. Halbuki ben alaşım tubeless jant vs. tel jant...
  • K
    O anılar Türkiye turunda olur, Dünya turunda başka bişeye dönüşür. =) LWR'de olanlar her markada olur denecek şeyler değiller. Ha BMW o...
  • K
    killingroad , Yamaha Tenere World Raid 2026 başlıklı konuya cevap yazdı.
    hsshsh onlar teneyere çip takılana kadar. slipper clutch yok diye erkek motoru taş fırın falan diyenler vardı sen elektronik diyosun =)...
  • K
    Dünya turunun tarzı, ne kadar sürem olduğu ve ne kadar param olduğuna göre çok değişir bu.
  • K
    Tubeless jantlar çok daha pahalı. Mühendislik tasarımları daha kompleks, eski BMW patentli çapraz sistemi kullanıyor herkes, spoke'lar...
  • K
    ucuz? :D Bence teknik olarak da doğru değil. Ekstra çıkıntılar içi dolu ek malzeme değil boşluğun baş vermesi(:D) gibi bir şey...
  • K
    Elbette olabilir böyle şeyler büyük firmalarda, ama bu konuda olmaz. Shell bir petrokimya şirketi, bunu gözden kaçırmaları atmaları vs...
  • K
    Kafaları basmadığı için değil, sandığımızdan iyi bastığı için Cruise Control koymuyorlar. =) Ağırlık ve yol tutuş için neden tube-type...
  • K
    Bence de öyle olmalı ve Brava isimli gudubete de çok laf çakmıştım zamanında. Hoş, Sinopec'in bayisi olup yağ üretiyorum diye sallayarak...
  • K
    0 yaktırmanın sırrını verelim mi? kendi kendine bulabilecek mi diyerek izleyelim mi? bu arada, hasmet niye banlı?