khaledome kullanıcısının son içeriği

1. K

Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

yok içilmez mal mal başlık açılır yoksa
  2. K

MV Agusta'lar Neden İkinci Elde Ölü?

ktm orjinal sahiplerine geri sattı mv agusta'yı 1 sene falan kaldı ktm de.
  3. K

MV Agusta'lar Neden İkinci Elde Ölü?

ben turismo veloce yi çok mutlu mesut kullanıyorum, inanılmaz keyifli bir sürüşü var, uzun yolda da kullandım , sürüş pozisyonu çok rahat çok iyi gidiyor. yorum yazanlar doğru yazmışlar genelde, bir japon sorunsuzluğu beklemeyin, kronik italyan problemleri var ama ben şu ana kadar parça ve...
  4. K

Motorcuyu linç ettirmeye çalışan kadın sürücü

arkadaşlar kabul kadın haksız ama siz siz olun kimseyi takip etmeyin, belki motorcunun da yolu aynıydı bilemeyiz ama izleyince takip etmiş gibi duruyor. baktın manyak , bırak gitsin, yanına gidip camını aç demeye ne gerek var. en iyisi bulaşmamak.
  5. K

Kaydırmalı debriyaj önemli mi?

motor kompresyonu yüksek olan motorlarda kesin işe yarıyor. gazı kapattığınızda yada vites küçülttüğünüzde arka lastiğin kitlemesini önler. 2 önceki motorumda yoktu sonra xsr900 e geçtim onda vardı şimdi ki motorumdada var, bu seferde buna alışınca gazı kafama göre kapamaya vites küçültmeye...
  6. K

Xvs 1100 vs xv950

haklısın yanlışla honda yazmışım
  7. K

Xvs 1100 vs xv950

xv950 le bir depo ile 250-300 km arası yapılıyor, sürmeyi en çok sevdiğim motorlardan dı. çok yakın arkadaşımda vardı , düzenli kullandığımız bir motordu. top speed yok, ama cruiser da bunu aramamalısınız zaten. motor ölümsüz gibi bir şey, arızası yok, problemi yok. kafa sallama işi de çok...
  8. K

full face kask için çene bağlantı aparatı

hocam bulmuşken sorayım, kız arkadaşım için bi torc-t1 kask sipariş verdim ama indirim var diye, siz memnun musunuz kasktan
  9. K

yamaha xsr700 ve xsr900 2025 model gelmiyor sanırım

siyah bi xsr900 üm vardı, geçen sene sattım. hala pişmanım, gerçekten çok keyifli ve güzel görünen bir alet.
  10. K

Önlem aldım yine de kaçamadım - Kulak Çınlaması

bende de var ama bi araştırmaya başladım, bilinen 100 tane değişik sebebi olabiliyor bunun. genel geçer bir sebep yok. hiç bir şey bulamazlarsa gluteni kes diyorlar mesela. o yüzden araştırmayı bıraktım her doktor başka bir şeye bağlıyor, bağladıkları şeylerinde genelde tedavisi ya yok ya da çok...
  11. K

Metzeler Cb600f Hornet

lastiğin kenarları çok düzleşmiş, başkalarının olmadığı yerlerde mümkünse etrafta pek kimse yokken hızını çok arttırmalısın, çok hızlı girmezsen viraja istediğin kadar yatamazsın. hızını çok çok arttır sonra ver kontrayı dar yollarda dal virajlara. sabahın erken saatleri hava biraz soğuk olursa...
  12. K

Cumartesi günü Adapazarı’na yol arkadaşı arıyorum

bence otobanın en kötü güzergahı orası, hem tehlikeli hem zevksiz bir sürüş, otoban sürüşlerini genelde sevmem ama en azından daha güvenli olsun diye kuzey marmara otobanı kullanılabilir, adapazarına kadar gidiyor.
  13. K

Osmo action 5

bende motorda kullanmak için dji osmo pocket 3 arıyordum, gimbal kamera ile daha güzel görüntüler çıkar diye düşünmüştüm, sonra yurt dışındayken bunun taklidi olan feiyu pocket 3 aldım, feiyu 2 ye bölünebilir yapısı ile montajda çok büyük avantaj sağlıyor, elinizde kalan kısmı ile de kamerayı...
  14. K

Kısa boyla yerden yüksek motosiklet kullanmak

olmuyor çünkü süspansiyon boyu sabit kalıyor, yayla oynanmadığı için, süspansiyonu bağladığınız yer değişmiş oluyor.
  15. K

Kısa boyla yerden yüksek motosiklet kullanmak

bende turismo veloce var, boyum 1.75 , standart hali ile sorun olmadı, parmak ucu ile basabiliyordum, motor çok dengeli ve kullanımı kolay. ancak ara sıra artçım olduğu için tam basabilmek istiyordum, artçıyla biraz tırstım daha dengeli olabilmek istedim, bu yüzden motoru alçaltma işine girdim...

Yeni mesajlar