khakan kullanıcısının son içeriği

1. khakan

HIZ AYNI DEVİR ARTTI ANLAMADIM. YARDIM LUTFEN

MERHABA ARKADASLAR. 2007 KARBURATORLU HYOSUNG GT 250 NAKED KULLANIYORUM. 5. VİTES 7BİN DEVİRDE 100 KM/H HIZLA GİDEBİLİYORKEN SUAN 7.4-7.5 BİN DEVİRLERDE 100KM/H SURATE ULASABİLİYOR. YAG VE ZİNCİR BAKIMI YENİ YAPILDI. LASTİK HAVALARI NORMAL SEVİYEDE. BENZİN YARIM DEPO VAR EN AZ. AKÜM SAĞLAM...
  2. khakan

motosiklet boyamak

selam arkadaslar.kırmızı hyosung gt 250 naked motosikletimi beyaza boyatmak istiyorum. + olarak jantları da boyatacagım. bana maliyeti ne olur acaba. ruhsata işletme bedelini de merak ediyorum. bilen arkadasların yardımlarına acıgım tesekkurler:)
  3. khakan

devir saati

Merhaba arkadaslar. Mh 125drift sahibiym. Devir saatim yaptigim gazlamalara tepki vermemeye basladi. Tam olarak durmadi ama gazlama sirasinda cok yavas tepki veriyor ve gercek devri gostermiyor. Nedeni ve cozumu nedir acaba. Simdiden tesekkurler
  4. khakan

İstanbulda Yüzme Antrenörü aranıyor

merhaba arkadaşlar. İstanbul kadıköy mevkinde bir klüp yüzme antrenörü arıyor. benden birini yönlendirmem istendi kendi çevremin haricinde mt ye de yazayım dedim. ssk+maaş şeklinde yanlış hatırlamıyorsam ve sezonluk bir iş. ilgilenen olursa yorum atabilir. iyi günler
  5. khakan

kocaeli -bandırma rotası

merhaba arkadaşlar. bu hafta sonu pazar günü saat öğleden sonra 3 civarı kocaeliden bandırmaya hareket etmeyi planlıyorum. yalnızca sırt çantamı alacağım ve gazlayacağım. rotamı Google maps e gore çıkarttım. çizdiğim rotaya göre tahmini yol 240 km ki bu da 4 saate falan tekabül ediyor, hersey...
  6. khakan

Bence. Bir bakmalısınız. İlginizi çekebilir:)

merhaba arkadaşlar. bana bir çok ey öğreten bu forumu uzun süredir takip ediyordum. ilk açtığım konuyu görünce o zamanlar ne kadar acemi olduğumu da anladım. biraz da nostalji yaşadım. ''hangi motosikleti alayım'' modlarından, taaa nerelere gelmişiz. motosikleti öğrenmişiz de satıyoruz bile. her...
  7. khakan

Motosikletim çalışmıyor

merhaba arkadaşlar. dun aksam yağışlı hava ıslak asvalt ve gece görüş mesafemin azalmasıyla beraber motosikletim eğimli virajda yan yattı. kaldırdık bindim çalıştı bir sıkıntısı yoktu. eve geldim motosikleti park ettim. sabah işe gidecekken çalıştıramadım. daha doğrusu çalıştı ama gaz verdiğim...
  8. khakan

2013 GT 250R

merhaba arkadaşlar. bildiğiniz üzere bi süre önce telif hakkı yok efendime soyliyim bilmemne hakkı yüzünden ST kanuni olan gt 250r modeli 2013 den itibaren hyosung adı ile çıkmaya başladı ve alete makyaj da yapmışlar. grenajların haricinde değişen bir şeyi var mı + yada - yönde. kullanan...
  9. khakan

GT 250R GOLD AYAKLIK

MERHABA ARKADASLAR. HYO GT 250R İÇİN GOLD(SARI) RENK AYAKLIK ARIYORUM HEM KENDİME HEM ARTÇIMA. 4 ADET YANİ. İKİ SAĞ İKİ SOL OLMAK UZERE. İNTERNETTE BULAMADIM SARI RENK. SATAN Bİ YER VAR MI ACABA?
  10. khakan

GT 250 R ve Deri Mont

merhaba arkadaşlar. düz beyaz- beyaz&kırmızı- beyaz&siyah - siyah&kırmızı 250gtr düşünüyorum. uzun ömürlü sağlam korumalı ve bu renklere yakışabilecek deri ceket almayı planlıyorum. 3 aşşa 5 yukarı 500tl gibi bir bütçem var. yakışıklı önerilerinizi öğrenmek isterim:))
  11. khakan

yalnız sürmekten sıkıldım

2012 hazirandan beri motosiklet kullanıyorum ve yalnız sürmek, ne bileyim, çok sıkıcı bazen. etrafımdaki arkadaşlar da benim gibi öğrenci. ben bi şekilde alabildim motosikletimi. yanımdakilerden almak isteyip alamayan da vaar ilgi duyup almayan da. motosikleti anlatırsın, dinler, ikna oldu...
  12. khakan

Miğfer kask

Merhaba arkadaşlar. spartacus miğferi görünümlü kask bulabileceğim bir yer arıyorum. yahut değişik kask tasarımları yapan satan yerler??
  13. khakan

125 Driftten chopper denemesi

merhaba arkadaşlar. mh 125 driftimle ilgili bi deneme yapmayı planlıyorum. değiştireceğim şeyler ; gidon,lastikler,sele,aynalar. sizce nasıl durur. değiştireceğim malzemeleri de aşağıya linkini atıyorum fikrinizi almak isterim. gidon olarak chopper gidonlardan kullanmak istiyorum mondial MCT...
  14. khakan

MH 125 DRİFT

merhaba arkadaşlar. ilk göz ağrımı satışa çıkarttım sizlere de duyrulur. sahibinden ilan no: 107821600 ve link http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-parlak-siyah-drift-cizigi-boyasi-kazasi-borcu-harci-yok-107821600/detay#
  15. khakan

lejyon kaskı

merhaba arkadaşlar. geçenlerde bi sürücünün kafasında roma lejyonlarınınkine benzer bir kask gordum. daha doğrusu kask bildigimz fullface kasktı ama vizörün bittiği yerden önden arka enseye kadar kelleyi tam ortalayacak şekilde bi fırça tarzı bişey vardı kaskta. böyle kasklar piyasada var mı...

Yeni mesajlar