Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kumaş eldiveni yumuşatıcıyla birlikte makineye atmadığını ve benim gibi fazla takıntılı olduğunu varsayıyorum. Bebek şampuanı ile ılık suda çitileyip yıkarsan deforme olmaz. Veya etiletine bir bak bakalım izin veriyorsa da makinede sıkma yapmadan elde yıkama programında temizleyebilirsin...
bir cihaz ile şarj etmeyi denedik ama akü bir direnç göstermeden voltaj değerini 16'ya kadar yükseltti, elektriği emmedi sonrasında da devam etmedim zaten. Sanırım Bosch yerine Varta TTZ7S-BS alacağım ve strafor ile yükselteceğim. Piyasada orta halli, 120mm yüksekliğinde akü bulunmuyor 😀
Yanıt için teşekkür ederim. Çevremde sorunun konjektör kaynaklı olduğunu söyleyenler oldu, işin doğrusu ilk motorum olduğundan çok bilgi sahibi değilim. Ayrıca bahsi geçen markalar bütçemi aşıyor, aşmayan markalarında 120mm olan modelleri mevcut değil. Sizce araya bir strafor, köpük ile bu sorun...