Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motor rolantide arada yükseliyor 200 devir gibi dans var bazende yok buji başlarini konrol ettim sıkıntı yok bazen çaliştiginda gayet temiz bir ses var iken arada dans ve gaz yerken hırıldama hissettiriyor sanki cikle cekik gibi hissettiriyor ne kontrolü lazim :pr:
öncelikle söylemek isterimki amacim apacilik dehil motoru alali 3 ay oldu lise den yeni mevzun birinden aldim motor cop ve sacma sapan modifiyeli kirik ve kazaliydi krankla oynanmis ve bir cok boku pusurü vardi ibre orjinal degil xyz kunlananlara soruyorum suan benim taktigim kirank la 18,0:1...
KENDİNE GÜVENEN YAPAR AMA DİKKATSİZ İNSANLARA SESLENİYORUM BOZMUŞ OLARAK TAMİRCİYE GİDERSENİZ SİZİNLE KAFA BULUP GÜZELDE YAĞLICAKTIR Kİ KELİNİZDEN SES GELSİN :queen:
YAVAŞ YAVAŞ DİKKATLİ YAPIYORUZ KİMSEYİ ÜZMÜYORUZ UNUTMAYIN ::sos::::stretche::rantinp:::unsure::
İlk olarak devriyaj...