Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az önce daha az önce Youtube da gezerken denk geldi Honda BigWing India videoyu yükleyeli daha bir hafta olmuş Honda neden böyle güzel modellerini Türkiye'ye getirmiyor. Bundan önce Super CUP getirdi ne oldu şimdi Dio geldi hayırlısı bakalım. Sizi bilmem ama tam da benim sevdiğim tarzda...
Merhaba arkadaşlar İnstagram da gezerken RKS nin yeni bir paylaşımını gördüm RKS TRV 242 Euro5 teknolojisi 18 HP motor gücü ve BOSCH ABS fren sistemi mevcut diyor şu anda fazla bir teknik bilgi ve detay açıklanmış değil Mayıs ayı itibari ile Türkiye'de olacağı yazıyor fiyat konusunda da RKS şu...
Arkadaşlar bu gün internette olsun Facebook gruplarında olsun Motobike 2021 motosiklet fuarı tarihi açıklandı malum pandemi döneminde bir çok etkinlik yasaklanırken Türkiye'de motosiklet fuarı ne alaka diye aklıma takıldı sizce fuar gerçekten olacak mı :silent...
ikinci kaskımı bu şekilde kendim eklemeler yaparak değiştirmek istedim umarım beğenirsiniz :) Kask Agv AX8 Dual Evo Kask Mat Siyah - İntercom CARDO Freecom 4 Plus - Kamera Sony As50 Action Cam
İki teker seven kardeşlerim ehliyet almama az kaldı yazılı sınavı geçtim sıra geldi uygulamalı sınava ama yalnız size bir sorum var hatta sıkıntım var A sınıfı ehliyet alıcam sınava gireceğim motosiklet Yamaha MT07 herşey güzel gidiyor fakat sınav alanında ki yerde sekiz çizmede sorun yaşıyorum...
Merhaba arkadaşlar daha önceden 50cc bir motoru 110cc ye çeviren oldumu ufak mesafelerde gitmek için kendime KUBA Dragon 50 motosiklet aldım ama caddeye çıktığımda biraz yavaş kalıyor 110cc ye dönüştürüldüğünü öğrendim hatta Youtube da Motorcu Melih dede isimli kanalda ufak bir inceleme videosu...