kendineklasikci kullanıcısının son içeriği

1. kendineklasikci

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Fotojeniklikten falan bahsediyorsun ama gelen eleştirilere de ağlıyorsun.. Göz var izan var o eşofman ve ayakkabıyla hiç güzel görünüyor mu? Koruma kısmını geçtim o senin bileceğin iş, ama fotoğrafa bütün olarak bakınca baştan sırıtıyor. Birde bence fazla dikey bir fotoğraf boşluklar aşağıdan ve...
  2. kendineklasikci

istanbul avrupa akşam-gece gazlama arkadaşı

"Gazlama" diyince gece sakin sürüş kimin aklına gelir ki.. Bir de mt 25 gibi bir motorla tekerde, makasla falan gidiyorsundur diye düşündürür adama. Ha birde evet gece karanlığında görüş azaldığı için tabi ki risk büyük. Asfalttaki yağ, su çakıl gibi bozukluklar geç farkedilince hiç hoş...
  3. kendineklasikci

Herkese iyi bayramlar.

İyi bayramlar.🐏
  4. kendineklasikci

regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

Bence de birkaç vida sıkmak kronik problemlerden iyidir. Regal çok garip bir marka birkaç modeli sağlam diye duyduma ama yinede kumar.
  5. kendineklasikci

regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

125 cc cruiser motorlarda bildiğim bir elin parmağı kadar seçenek var. Bütçeniz de çok yoksa en mantıklısı kuba superlight 125 olabilir. Hem uygun hem de bildiğim parçası vb bol bulunuyor. Tip olarak evet fazla gösterişli değil ama başlangıç için idare eder.
  6. kendineklasikci

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Youtube da yabancının biri(bisikletçi) sinek ilacı gibi biber gazı sıkıyordu bu itlere :) Bazen ucu ucuna da olsa paçayı kurtarıyordu bu şekilde.
  7. kendineklasikci

Newlight 125 pro için egzoz önerisi

Bence hiç girme egzoz işine. Yakında cc yükseltme ihtimalin varsa yeni motorunu sesine göre seçsen daha iyi olur. 125 cc motorda hangi egzozu takarsan tak çokda bir verim alınmaz.
  8. kendineklasikci

RKS Blackwolf 250 nasıl ?

Şahsen her şeyi geçtim bu motora güvenip arazi girilmez. Kıçı başı bırakır. Çinlilerde en büyük sıkıntılardan birisi dandik montaj ve vidalar. Arazi koşullarında vidası gevşer, düşer.
  9. kendineklasikci

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

Hayırlı olsun. İlerleyen süreçte km yaptıkça güncel bir inceleme yazısı bekliyorum.
  10. kendineklasikci

600rr mı r6 mı

Valla ikisi de ayrı güzellik ama işte herkesin dediği gibi masraf açar, ustayla sıkı fıkı ettirir. Yoksa r6 çığlığı ve o psikopat tasarım tabi ki mükkemmel,çok zengin olsan gerekirse al yanana bozulana kadar sür, ama işte maalesef alayım normal bineyim işine gelmez.
  11. kendineklasikci

KTM SDR 1290/1390 VS SUZUKİ GSX S1000

Konuyu biraz saptırmış olacağım ama xsr900 neden düşünmediniz. Belli ki tasarım olarak hoşunuza gidiyor. Mt 07 yerine xsr700 almışsınız. Belki birde 900lüğünü deneyebilirsiniz. Ya da denediniz mi? Bu arada xsr700 sizi hiç üzdü mü, parça ve servis konusunda iyi midir? Birkaç yıla yükselirken o...
  12. kendineklasikci

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Ağlamayla o işler çözülseydi :) İyi öpmüşler, kaşıntısı olanı kaşımak lazım. Ehliyetsiz, evraksız vb. bugün olmasa yarın yakalanırdı. Polisten kaçarken yayaya da çarpabilirdi.
  13. kendineklasikci

Kuzuyu kurda emanet etmek

Konu dışı diye bir başlık var?
  14. kendineklasikci

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Konu iyi uzamış. Neyse şu kamp ocakları benimde hoşuma gidiyor. Gezilerde ya da kamplarda pratik oluyordur. Bir de o kartuşları çakmak gazıyla dolduranlar vardı, galiba ters ve tehlikeli iş :)
  15. kendineklasikci

Motosikletinin plakasını gizleyen sürücüye 770 bin TL ceza

Umarım iyi bir kucağa alırlar. Yani bu cezayı ödeyemeyince icra ile malı mülkü alınır. Eğer borcu kapanmazsa gerisini hapis yoluyla gün bazlı alırlar.