kenanaates kullanıcısının son içeriği

1. K

pert olan motor için ne kadar para ödenir.

Arkadaşlar gecenlerde bir arkadaş honda 600F ile küçük bi kaza yaptı ama motorun tamiri 11 bin tl tutuyormuş ( motoru 13.000 Tl ye almıştı 2007 model) bu yüzden perte ayırmışlar acaba ne kadar para öderler.Bizim tahminimiz kasko şirketlerinin ortak kullandığı ve araçların değerini gösteren bi...
  2. K

Elinde fazladan korucuyu kıyafet olan arkadaşların dikkatine.

Arkadaşlar elinizde fazladan ve kullanmadığınız aynı zamanda kullanılabilecek durumda olan koruyucu kıyafetiniz varsa ve ücret talebi olmadan paylaşacak arkadaş varsa ben talibim.Özellikle mont ve kask. Biraz şipariş verir gibi oldu ama idare edin malum ekonomi........
  3. K

direksiyon sınav ücreti

ya arkadaşlar yarın direksiyon sınavı var ve ehliyet icin başvurduğum kurs direksiyon sınavı icin 40 Tl para istedi. sordum bazı kurslarda bu yok bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
  4. K

Motosiklet Kaskosu

Arkadaşlar ben kanuni racer s 200 kullanıcısıyım motorum yeni sayılır 5 aylık makine. Dün koç ailanstan kasko için fiyat aldım 200 cc motor icin verdiği fiyat 388 tl ayrıca isvicre ergo'dan fiyat aldım o ise 1460 tl gibi ucuk bir fiyat verdi koç kaskonun fiyatı uygun geldi çünkü daha önce 650...
  5. K

racer s 200

arkadaşlar racer s 200 kullanan arkadaşlar yakıt tükemleri hakkında bana bilgi verirlerse sevinirim. bende de racer s 200 var ama biraz cok yakıyor galiba yada sorun bende.
  6. K

garanti

Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlere bir sorum olacak bende kanuni RACER s 200 var motorun sesini pek beğenmiyorum bu yüzden eksozları değiştirmek istiyorum. Bunun yanında dişlileri değiştirip arkayıda biraz yükseltmek isitiyorum. Acaba bu değişiklikler motoru garanti kapsamı dışına cıkarırmı?

Yeni mesajlar