kempil1983 kullanıcısının son içeriği

1. K

Motorsiklet Sürüş Eğitimi Özel Ders İhtiyacı

Deneyimli , yıllarını motorculuğa vermiş tecrübeli bir abimizden güvenli sürüş eğitimi almak istiyorum. Ders ücreti olarak max.100TL bütcem var. Ders lokasyonu olarak İstanbul Avrupa yakası , mümkünse de Beylikdüzü , Büyükçekmece , Esenyurt civarında olması tercih sebebidir Bir haftasonu...
  2. K

Sezon sonu fiyatıyla 0.km 2012 RR Daytona 350cc

0.km , el değmemiş ,2012 model , borcuma karşın aldığım motorumu cok kelepir fiyata acil satıyorum. Fiyatı kısa bir süre için plaka işlemleri de dahil 7800TL dir. Motorun ruhsat ve plaka işlemleri bitmiştir . İlan resimlerinde ruhsat örneğini inceleyebilirsiniz. ( 22.Ekim.2012 itibari ile )...
  3. K

Satılık 0.km 2012 RR 350cc Daytona - Bayram Hediyesi Gibi -

0.km , el değmemiş ,2012 model , borcuma karşın aldığım motorumu cok kelepir fiyata acil satıyorum. Fiyatı kısa bir süre için plaka işlemleri de dahil 7800TL dir. (motorun liste fiyatı 9300Tl.dir ) satış peşin para iledir.Ben bireysel bir satıcıyım.Taksit imkanım yok. Motoru , resimlerini ...
  4. K

2 Adet O.Km 2012 model Regal Raptor Motor Satılık . Kelepir.

Detayları ve motoların resimlerini ilanlardan inceleyebilirsiinz. 1 adet Siyah renkli 0.km 2012 model REGAL RAPTOR DD 350CC DAYTONA 1 adet Siyah renkli 0.km 2012 model REGAL RAPTOR DD 250 E-9B satılıktır. İlgilenenler motorları gelip görebilirler , motor satışa hazır vaziyettedir...
  5. K

Satılık 2012 model Sıfır Motorsikletler - Sahibinden

Şahsıma ait olan ve ortaklığımın bozulması sonucu satma kararı aldıgım 0 km motorsikleri kelepir fiyatla acil olarak satıyorum.İlgilenenler benimle irtibata geçebilir ve motoru görmeye gelebilir...