kehribar kullanıcısının son içeriği

1. K

Hafif Otomobil arkası aparat ile taşınabilir Motosiklet

Arkadaşlar Selamün Aleyküm, Duster 4x4 almayı kafaya koymuş durumdayım, arkaya da çeki demirine monteli bir taşıyıcı aparat ile hafif orta-hafif siklet motosikletlerin taşındığını gördüm. Tatile gezmeye giderken arkada ufak bir motosiklet park sorunu şehir merkezini gezmeyi düşününce çok...
  2. K

uzun yol konfor icin orta sinif motor secim

merhabalar, Super sport cbr 250 den, sport touring denilebilecek kawasaki er6f e gectim. hemde daha yuksek tork icin tabi. daha konforlu rahat olacagini zannetmistim. zannetmistim. ama cbr la gittigim yda bi kac yerim biraz uyusuyordu o kadar, ama er6 ile belim kiriliyor ayni yolda. cruiser...
  3. K

CBR250 Ön Dişli Büyültme

Merhaba motorcular, Uzun yolda motor yüksek devirlerde bağıra bağıra 140 150 gitmek yerine aynı hızlarda daha düşük devirle gitmek biraz yakıtın düşmesi, yüksek devir gürültüsünün azalması gibi sebeplerde orjinalde 14 diş olan ön dişliyi 15 yapmak istiyorum. Motorun Çekiş gücü, Torku düşecek...
  4. K

CBR250 Yan ÇANTA Demiri (yeni kasa)

Merhaba motorseverler, CBR250 yan çanta demiri internette bulamadim. Kimde var kim satiyor yardimci olur musunuz? Bu kadar yaygin bir modelin yan demirinin hazir satiliyor bulamamam ilginç geldi..
  5. K

Başka Şehirden Plaka Çıkartamama Problemi

Merhaba Arkadaşlar Önemli bir sorum olacak çünkü kaç tane trafik tescile telefon ettiysem açmıyorlar. yerimden de ayrılıp gidemedim. size sorayım dedim. Memleketim Karabük. İkametgahım da orada. Ama ben izmirdeyim. Buradan bir motorsiklet alacağım ve Karabük Plaka çıkartacağım. Sigortası ucuz...
  6. K

R25 CBR v.s. kararsız kaldım. Lütfen Yardım

Merhaba arkadaşlar bugün NS150 pulsarımı balçovadan birine sattım hatta kanka olduk iyi bir arkadaş. Sonra beraber yamaha bayine gittik izmoto ya, Egzos takoz vs aksesuarla donatmış 18bin. nakitte bile herif kuruş kırmıyor tok satıcı. Ama çanta takamazsın hem tipini bozar görüntüyü berbat eder...
  7. K

Arabaya Sığabilen MotorSiklet?

Motorseverler Merhaba, Bir Sorum olacaktı, Ben bir otomobil ve bir motorsiklet almak istiyorum, öyle birşey ki motorsikleti arabamın içine taşıyabileyim. Şehir şehir geziyorum, bir şehir merkezine geldiğimde aracımı trafiğe sokmamak o yoğun trafiğe takılmadan şehir merkezini dolaşabilmek için...