keeway_ci kullanıcısının son içeriği

1. K

izmir karşıyakadan 2006 model keeway sl 150

arkadaşlar izmir karşıyakadan 2006 model satılık keeway sl 150. motorun bakımları yeni yapıldı. son derece temizdir. garajda durdu. çalıştığım ve sürekli araba kullandığım için motor yatıyor o yüzden satıyorum. hatta yatmaktan aküsü bittiği için yeni akü takıldı. yazlık bakımı yapıldı. fiyat...
  2. K

izmir karşıyakadan satılık keeway sl 150

arkadaşlar 2006 nisan trafiğe çıkışlı keeaway sl 150 motorumu satmak istiyorum. motorumun herhangi bir kazası yoktur tertemizdir. sissy bar we arka çanta taktırdım. onları da ücretsiz olarak vereceğim. istediğim fiyat 2000 tl. pazarlık payı yoktur. iletişim için [email protected]
  3. K

satılık akü (izmir karşıyaka ve alsancak)

selam arkadaşlar keeway superlight marka motorumun aküsünü büyütmek istiyorum üzerinde aküyü isteyene vericem parada anlaşırız. akü tertemizdir. isteyenler için irtibat adresim [email protected]
  4. K

keeway sl 150 izmir (karşıyaka)

arkadaşlar 2006 nisan trafiğe çıkışlı keeaway sl 150 motorumu satmak istiyorum. motorumun herhangi bir kazası yoktur tertemizdir. sissy bar we arka çanta taktırdım. istediğim fiyat 2500 ytl. pazarlık payı yoktur. irtibat için: [email protected]
  5. K

satılık keeway sl 150 **izmirden**

izmir karşıyakada oturuyorum. üzerinde çizik dahi olmayan keeway imi 3.000 ytl ye satıyorum. motor 8.500 km dedir. 2006 nisan trafiğe çıkışlıdır. garajda ve brandalı olarak muhafaza edilmiştir. garantisi devam ediyor. almak isteyenler, [email protected] dan bana ulaşabilirler.

Yeni mesajlar