Kdr543 kullanıcısının son içeriği

1. Kdr543

Gösterge sorunu gsr 600

Makinenin göstergesinde ışıklandırma ve makine boştayken boş vites göstergesi dışında hiçbir şey çalışmıyor. (Devir saati, km, hız, hararet ve benzin) acil yardımlarınızı beklemekteyim ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ---------- Bilen eden...
  2. Kdr543

MOTORDAN TAKIR TUKUR SES

Motordan takir tukur ses geliyor, bugun fark ettim ve 3 kez geldi. Sanki bir seyler bir şeylere takiliyormus yahut bir seyin uzerinden geçiyormuşum hissiyati uyandiriyor. Sorun nedir? Cbr 250 2014 model 32bin km ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  3. Kdr543

Jant yamuldu acil yardim

Kaynakla yaptirmak icin 100 150 lira istiyorlar. O yontem saglikli da değilmiş. Presleme yontemi var. Bileniniz taniyaniniz var mi dostlar durum acil boyle yola çıkacağım. [/url][/IMG]
  4. Kdr543

Plaka basimi gecici ruhsat ve sigorta ONEMLI!

Gecici belgem var henuz sigorta yapamadım. Plakam kayıptı malum daha once anlattigim gibi. Plaka cikarmak icin ruhsat yenileniyor. Ama benim ruhsatim gecici belge halinde. Simdi, sigorta yaptirirken plaka basvurusunda bulunsam ruhsat yenileme ucreti talep edilir mi? Cevaplayan herkese...
  5. Kdr543

Plaka basımı

2 aydır plakasiz dolaşıyorum. Ruhsati yeniletip emniyetten plaka çıkarmak istemiyorum, malum 300 liraya yakın tutuyor. Bildiginiz plaka basan (appci) yer var mı? Muhurlu basiyorlar. Malum sitedeki app'cilere guvenemiyorum.
  6. Kdr543

Il grupları hk.

İstanbul il grubu, moto sohbet kadar rağbet görmüyor. Bu yüzden buraya başlık açmak istedim. Bugün tatlı bir buluşma ayarladık, fotoları il grubuna attım. İlgisini çeken ve aramıza katılmak isteyen olursa il grubu sayfasına bakabilir. Cep numaranızı özelden atmanız kafi. Herkese kazasız...
  7. Kdr543

Arka Amortisorden gelen ıslık sesi

Park halindeyken motorum dustu ve duvara carpti. Dusmeden sonra motoru itekledigimde sanki, araya bir yerlere bir sey sıkışmış gibi ses geliyordu. Bir de arka amortisore yuk bindikten sonra yuk azaldiginda islik sesi gelmeye başladı. Ornegin oturdum seleye, kalkınca islik sesi geliyor...
  8. Kdr543

Cbr250 acil yardim

ncelikle herkese iyi akşamlar. 2 adet cbr 250 vasıtam var. 2012 model olan cbr'ım 2 aydır aku sorunu yuzunden çalışmıyordu. Ne takviyeler denedim de olmadı, takviye anında kontak kapali da olsa fan açıyordu. Sonunda gidip sifir aku aldim 12v7a. Akuyu bagladigimda anahtari takmadan, fan yine...
  9. Kdr543

Motorumdaki sorun (ONEMLI)

Oncelikle herkese iyi akşamlar. 2 adet cbr 250 vasıtam var. 2012 model olan cbr'ım 2 aydır aku sorunu yuzunden çalışmıyordu. Ne takviyeler denedim de olmadı, takviye anında kontak kapali da olsa fan açıyordu. Sonunda gidip sifir aku aldim 12v7a. Akuyu bagladigimda anahtari takmadan, fan yine...
  10. Kdr543

Istanbul'dan gruba katilmak isteyen arkadaşlar

Whatsapp grubumuz mevcut. Henuz 4 kisiyiz. Havanin ekstrem derecede bozuk olmadigi gunleri yakalayip ufak capli geziler, tanisma etkinlikleri ve turlamalar yapacagiz. Aramiza katilmak isteyen arkadaslar numaranizi yazmaniz yeterli :) Keyifli sürüşler.
  11. Kdr543

Eken H9

Aliexpress'teki ucuz faydali motosiklet urunleri başlığında da yer alan eken h9 aksiyon kamerasiyla ilgili sorularim var. Oncelikle kullanan arkadaslar varsa ne kadardır kullanıyorlar ve tam dolu pille 1 saat cekim yapilabilecegi soyleniyor, dogru mudur? Az evvel siparis verdim fakat teknik...
  12. Kdr543

Ducati Ducati 848 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar onumuzdeki sezon sonunda kendi motorumu satip 848 almak istiyorum. Kullanan ya da bilen arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim.

Yeni mesajlar